Partizan sa pola gasa jači od Spartaka, vrućine i očajnog terena (VIDEO)

Crno-beli su zabeležili treću pobedu u sezoni

  • 15

Fudbaleri Partizana su upisali i treću pobedu u Superligi, prvu u gostima, i to protiv Spartaka, ekipe koja im je poslednji put nanela poraz u državnom šampionatu prošle sezone.

Spartak - Partizan 0:1

(Tavamba 30)

SASTAVI

SPARTAK: Ostojić - Stojković, Ćalasan, Kerkez, Hajdin - Šimura, Jočić, Savković, Ivanović - Abaz (od 46. Torbica), Nikolić.

PARTIZAN: Kljajić - N. R. Miletić, Ćirković, Ostojić, Munir - Jevtović, Everton, Pantić, Suma (od 63. Đurićković) - Tavamba (od 92. Jovanović), Đurđević (od 81. Kosović).

Sudija: Srđan Jovanović (Beograd)

Teški uslovi za igru i tradicionalno loš teren Gradskog stadiona u Subotici sprečili su atraktivan fudbal, ali je svakako moglo da bude viđeno više golova.

Još dva je sigurno mogao da postigne Sejduba Suma, koji je na identičan način preterao sa poigravanjem u petercu krajem prvog i početkom drugog poluvremena.

Nakon što su crno-beli počeli da pritiskaju već od starta meča, Spartak je uspeo da nađe par polušansi preko kontre i da se oslobađa. Sve to je, kada govorimo o prvom poluvremenu, ipak trajalo do 30. minuta, kada je Leandre Tavamba postigao gol na dobru loptu Jevtovića.

Partizan je bio u izdanju "toplo-hladno", pogotovo u drugom poluvremenu kada je dozvoljavao protivniku da stavi Kljajića u nezgodnu situaciju, ali makar večeras ekipa Aleksandra Veselinovića nije imala kvalitet, niti nekog izrazito raspoloženog igrača koji bi napravio razliku, i možda izvukao remi. Najbliži tome bio je Hajdin, u 76. minutu, ali je na mestu bio golman crno-belih.

Utisak je da su crno-beli bili na pola gasa, morali su da se nose sa pritiskom, a bilo je prilike za frustracije posle propuštenih prilika, kojih je dosta imao i Uroš Đurđević.

Očekivano, u sastavu crno-belih nije bilo Marka Jankovića, što se i osetilo na terenu. Trener Miroslav Đukić odlučio da ga odmori, pa je od starta na terenu Danilo Pantić.

Partizan u narednom kolu igra protiv Voždovca na svom stadionu, dok Spartak dočekuje Mačvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Del

    6. avgust 2017 | 19:28

    Za ovakvo stanje terena, ja bi izbacivao u nizi rang... zato deca i ne mogu da pokazu talenat i lome noge po oranicama, pa beze u inostranstvo sa 18 god... ako jedan ozbiljan klub ne moze da ima osnovne uslove za igru, ne mora ni da postoji...

  • Istocna strana

    6. avgust 2017 | 19:10

    Teren katastrofa. I onda mi neko kaze da nam ne treba regionalna liga. Niti kvaliteta niti uslova da kvalite dodje do uzrazaja. Kao po oranici da igraju

  • Nusknvp

    6. avgust 2017 | 19:37

    Da se kladimo da ce biti Tawamba prvi strelac lige !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA