U toku je žestok rat u Čelsiju, a stradaće Konte: Stalno se svađa sa Abramovičem, a zna se i zašto pati za Matićem!

Italijan je u jako lošoj poziciji na "Stamford Bridžu"

  • 0

Nije dobra energija oko klupe Čelsija.

Konkretno, mediji prenose da je ugrožena pozicija Antonija Kontea kao menadžera, i da on neće biti na toj poziciji do kraja sezone koja samo što je počela.

Čelsi je poražen u finalu Komjuniti šilda od Arsenala posle bolje izvođenja penala, a senzacionalno je izgubio od Barnlija na otvaranju Premijer lige 3:2, uz dva crvena kartona koje su zaradili Kejhil i Fabregas.

Pre manje od mesec dana, Italijan je produžio ugovor, ali je došao u konflikt sa Romanom Abramovičem po više pitanja u zadatku koji ga čeka, a to je odbrana titule Premijer lige i juriš na pehar Lige šampiona.

>>> Kosti muka od Kontea: Tretiraju me kao kriminalca

Foto: Tanjug/AP

"Yahoo Sports" prenosi da se menadžer i poslodavci spore oko transfer aktivnosti, kao i organizacija omladinske akademije, kao i pristup menadžera upravi i vlasniku.

Jedan izvor tvrdi da nema sumnje da će Konte napustiti Čelsi, a pojedini su se začudili što je potpisao novi ugovor, iako mu je plata uvećena i bez njegove pisane izjave da će ostati u klubu i posle 2019. godine.

Italijan zamera Abramoviču i izvršnom direktoru Marini Granovskajoj što nisu obezbedili pojačanja koja je želeo, a tražio je makar trojicu defanzivaca, dva vezna fudbalera i napadača.

Ujedno, Konte je nezadovoljan sumom koji je klub platio za Alvara Moratu, i smatra da je Španac preplaćen.

Kada je u pitanju prodaja Nemanje Matića u Mančester junajted, Konte nije želeo da proda Srbina direkton rivalu kakav je Junajted. Generalno, želeo je da za Srbina dovede dvojicu vezista.

Foto: Tanjug/AP

>>> Matić igrač utakmice Junajteda, navijači Čelsija besni na Kontea što ga je prodao!

- To je sigurno veliki, ogroman gubitak za nas - rekao je Konte prošle nedelje.

Izvor blizak Čelsiju je u poručio:

- Razgovarao sam s mnogim ljudima danas o Nemanji Matiću i svi su mi rekli da je on napustio Čelsi jer Antonio Konte više nije računao na njega. Stigla je ponuda od Junajteda i nije se dugo čekalo. Nikome nije jasno zašto se Konte odrekao ovog igrača u najboljim godinama.

Nije tu kraj trenerovim mukama: nije uspeo da za pomoćnog trenera dovede onog koga je želeo, a to je Kristijan Stelini, sa kojim je uspešno sarađivao u Juventusu. Neizvensot na klupi "plavaca" rezultirala je tome da Stelini prihvati u junu ponudu od Alesandrije.

Čelsi u drugom kolu očekuje teško gostovanje Totenhemu, u nedelju 0d 17 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA