Đukić o kiksevima "večitih": I ta svemoćna Zvezda može da izgubi

Trener Partizana prokomentarisao i nezadovoljstvo navijača usmereno ka njegovom radu

  • 25

Neobično kolo u Superligi: prvo poraz Zvezde - neočekivan, pa remi Partizana protiv Čukaričkog - i on manje-više neočekivan.

Daleko komplikovanije je crno-belima, jer im je to već treći kiks ove sezone, posle poraza od Voždovca i jedva izborenog remija sa Napretkom, mada više od samo osvojenog boda Đukića i sve u Partizanu bi trebalo da zabrinjava igra.

>>> NOVI KIKS BLEDOG PARTIZANA: Zvižduci u Humskoj, navijači tražili smenu Đukića, Everton slomio nogu Mudrinskom! (VIDEO)

Najjači utisak sa meča, pored loše izdanja šampiona i teške povrede Mudrinskog, su povici i negodovanja navijača uperena ka treneru Đukiću.

Nimalo prijatna...

- Publika ima pravo da kaže svoje želje. Moje je da radim i da izvučem maksimum iz ove ekipe. Nije lako pobediti. Mi ovde mislimo da je lako - rekao je Đukić posle meča.

Trener Partizana je ukazao na to da ni Zvezdi ni Partizanu neće biti lako da osvajaju bodove, kako je to opšti utisak.

- I ta svemoćna Zvezda može da izgubi, da mi imamo muke sa Čukaričkim, sa Voždovcem... Nije nikog lako pobediti danas. Liga je ujednačena, da biste pobediti treba se dobro oznojiti. Mi smo se oznojili danas, radili sve što smo mogli, ali nedostajao nam je taj kvalitet gore koji nismo imali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    2. oktobar 2017 | 09:12

    Za tebe je Zvezda svemoćna i nemoj ti da pričaš o njoj imaš tvoje papane i radite šta hoćete

  • Teo kralj

    2. oktobar 2017 | 05:49

    E ovo mrzim kod nas i nasih trenera. Izgubio je nekoliko utakmica, ali ne on gleda kako je Zvezda izgubila i to komentarise ... druze gledaj svoj posao, igra ti ne ocajna, ne mozes nikoga da pobedis .... al bitno je da je Zvezda izgubila ...

  • Budak

    2. oktobar 2017 | 06:22

    Alo bre Djukicu o kojoj zvezdi ti pricas!? Ej covece nismo sutnuli u okvir gola 95 minuta!!! Sram te bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA