Da li je Murinjo ovom izjavom otkrio svoj sledeći klub? Jedino njega i može da vodi posle Junajteda...

Portugalac u superlativu pričao o Parizu

  • 8

Ukoliko su se neki navijači Mančester junajteda nadali da će u Žozeu Murinju dobiti Aleksa Fergusona, barem po stažu na Old Trafordu, prevarili su se.

Portugalski stručnjak je istakao da mu Junajted sasvim sigurno neće biti poslednji klub, a iz njegovih izjava može se naslutiti da bi u bliskoj budućnosti mogao da preuzme PSŽ.

>>> VOLIM DA SE SKIDAM ZBOG JUNAJTEDA: Marija je prava đavolica i najatraktivnija navijačica Mančestera (FOTO) (VIDEO)

- Siguaran sam da karijeru neću završiti u Junajtedu. Još sam trener sa velikim ambicijama i željama za novim stvarima - rekao je Murinjo, a potom verovatno najavio sledeću destinaciju:

Foto: Guliver/Dave Thompson/Getty Images

- Pre neki dan, moji sin koji živi u Londonu otišao je u Pariz da bi gledao PSŽ. Dakle, nije došao da gleda Junajted. Zašto u Pariz. Zašto u Pariz? Zato što taj grad ima nešto posebno.

A upravo je PSŽ možda i jedni klub koji bi Portugalac mogao da trenira posle Junajteda.

U Engleskoj ne verujemo da će voditi Siti, Liverpul ili Arsenal, u Italiji takođe nikoga jer je trenutno jedino Juventus klub njegovog kalibra, u Španiji je radio u Realu tako da neće u Barsu... Dakle, PSŽ se čini kao logičan izbor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kralj-CZ

    16. oktobar 2017 | 11:34

    Pa ide tamo gde su najvece pare. Kupi igrace za milijardu, pa je trener. Kao Zeljko Obradovic, gde su najveci budzeti. Budi trener u nekom slabijem timu,gde nemas igrace koji sam vredi koliko cela Srpska liga zajedno...

  • Kursumlija

    16. oktobar 2017 | 10:19

    A u BEOGRADU ZVEZDA?

  • Srba

    17. oktobar 2017 | 02:17

    Naj uobrazeniji trener, u svakom klubu koji vodi potrosi silne pare za igrace pa onda na vecini utakmica postavi defanzivnu taktiku to jest takozvani bunker. On je ubica fudbala. Nista posebno on nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA