≫ 

Prijović ima ponudu iz Engleske: PAOK bi zbog Srbina drugi put mogao da obori klupski rekord

I do Ostrva stigao dobar glas o igrama junaka Srbije u kvalifikacijama

  • 2

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović živi najbolje trenutke u karijeri.

Njegovim golom protiv Gruzije Srbija je osigurala plasman na Svetsko prenstvo u Rusiju, a odmah po povratku klupskim obavezama postigao je dva gola za PAOK u prvenstvu Grčke.

>>> BAŠ GA KRENULO: Prijović dao dva gola za PAOK (VIDEO)

Njegove partije poslednjih godinu dana "pod lupom" su mnogo većih timova, a sudeći prema izveštajima iz Poljske, Solunjani su dobili i jednu koja se "ne odbija".

Naime, za Prijovića je zainteresovan jedan engleski premijerligaš koji je poslao konretnu ponudu Grcima za srpskog napadača čija je cena višestruko skočila poslednjih meseci pa je moguće da, ako se transfer eventualno realizuje, crno-beli obore još jedan klupski rekord, ali u prodaji.

Naime, PAOK je za zimus platio Legiji 1.9 miliona evra što je najviše za jednog igrača koliko su Solunjani uplatili u istoriji kluba, a uskoro bi mogli dobro da unovče prodaju Prijovića.

O ponudi engleskog kluba (ne navodi se kog) piše poljski novinar Pjotr Kozmins koji podseća da će Legija takođe imati koristi od prodaje Prijovića u Englesku ili bilo gde drugde pošto polaže prava na deset posto od tog transfera.

Važno je reći da Prijović ima ugovor sa Paokom do 2021. godine i klauzulu po kojoj može biti "slobodan" za 10 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    17. oktobar 2017 | 11:30

    Partizan je platio Sumu 1.65 mil. I bonusi. Za njega se interesuje pleme Busmana i spremno je da ponudi 200 kopalja,100 strela i 4 dobro ocuvana Luka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA