MUSLIN GUBI PODRŠKU! Nerealno je velika razlika, dve trećine žele Piksija na Mundijalu

Anketa Telegrafa pokazala je da je poverenje javnosti u Muslina i te kako poljuljano!

Splasnula je mundijalska euforija, plasman je obezbeđen, ali postoje strahovanja oko igre Srbije koja imaju realnog osnova.

Tri su razloga za to - igra Orlova nije bila obećavajuća u poslednja dva meča sa Austrijom (2:3) i Gruzijom (1:0), nepozivanje trenutno najcenjenijeg srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića Savića i činjenica da smo do poslednjeg kola čekali rasplet u grupi koja nije imala vrhunsku reprezentaciju iz samog evropskog krema.

Slavoljub Muslin je odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo, ali bi lako moglo da se desi da umesto njega na klupu u Rusiji bude Dragan Stojković Piksi.

>>>Srbija ide na Mundijal sa novim selektorom: Piksi menja Muslina na klupi?

>>>Srbija već u Rusiji: FSS bira bazu za Mundijal

>>>SAVO MILOŠEVIĆ: Hrabre i ispravne odluke Slaviše Kokeze, zbog toga smo na Mundijalu!

Aktuelni selektor je trenutno na jednomesečnom odmoru, a Piksi je veoma zagrejan za preuzimanje Srbije, što bi mu definitivno bio najveći trenerski izazov u karijeri.

Ta vest je odjeknula i izazvala lavinu, zatim i veliki broj komentara na našem portalu, uz anketu u kojoj podrška Piksiju ide preko 70 posto!

Ispostavilo se da odlazak u Rusiju sam po sebi nije bio dovoljan navijačima, a vrhunac nezadovoljstva doživljava se kada se pogledaju partije SMS-a u Laciju, sa kojim je nedavno srušio i Juventus u Torinu sa 2:1.

Foto: Telegraf.rs

Već dugo se licitira sa sumama koje idu i do 80 miliona evra, Real je pokazao uz mnoge druge velikane interesovanje, a objašnjenja Muslina zašto ga ne zove nisu bile nikome dovoljno ubedljiva.

Pritom, Piksi je sa ekipom već bio u Beču na meču protiv Austrije, kada niko nije ni sanjao da će do ovoga doći. Kako saznajemo, on već okupllja tim koji bi bio uz njega, a ne treba zaboraviti da je Piksi dobio nagradu za najboljeg trenera 2016, što dovoljno govori koliko je cenjen u Savezu.

To bi izazvalo i dobar odjek navijača jer je očigledno da je Muslin dobio previše negativnog publiciteta - čak se i legendarni Alesandro Kostakurta čudio zašto Milinković Savić ne igra za Srbiju.

Dovoljno je pogledati samo neke komentare:

- Muslin je uradio maksimum i sto je bio cilj. Treba dovesti Piksija koji ima i igracko iskustvo na svetskim prvenstvima.

- I treba Muslina smeniti, najlakšu grupu smo imali, ni na jednoj utakmici igru nismo prikazali, sa onakvim igrama nemamo šta tražiti u Rusiji. Katastrofa, zadnja linija ne postoji, umesto da podmlađuje ekipu, on forsira igrače od preko trideset godina, umesto mlade svetske prvake da gura u tim.

- Pravi potez, Piksi je jedan jedini!!!

- Ajde Kokeza i ti nešto pametno da uradiš. Piksi je ozbiljan i moderan trener za razliku od zastarelog Muslina koji posle Zvezde ni jednu ekipu koju je vodio nije uspeha imao. Piksi ce da prvo promeni formaciju i pristup igri. Izgledacemo mnogo bolje na terenu...

Ima i podrške za Muslina:

- Nezahvalna nacija!!!!!

- Sad kad nas je odveo tamo, treba da nas vodi i na SP. Mislim da je to fer iako uopšte nisam zadovoljan kako vodi tim.

- Kad nas je već odveo tamo, treba i da bude tamo, pa šta bude.

- Srpska posla. Menjati čoveka koji nas je odveo na Mundijal i postigao ogroman uspeh. Treba da budemo prezadovoljni što smo se plasirali, a ne da traže hleba preko pogače. Podrška za Muslina bez obzira šta budemo uradili u Rusiji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrač

    19. oktobar 2017 | 10:46

    Mislim da je ruzno potkopavati coveka koji je izborio odlazak na svetsko prvenstvo sa ovakvim i slicnim tekstovima,ZA MUSLINA!!!!

  • DARKO 100%

    19. oktobar 2017 | 10:26

    Sa onim sto raspolazemo takve i rezultate pravimo ,vrlo jednostavno,nema tu mesta filozofiji!!!!⚽

  • Sasa

    19. oktobar 2017 | 10:37

    Cista Laz.! Piksi sram te bilo! Sto nisi zasukao rukave kad su koprive bile!Sad ravna livada i strucnjak dolazi! Bruka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA