≫ 

Vidić otkrio ko je jedini igrač koji je želeo namerno da ga povredi: Tada je za mene postao mali!

Nemanja Vidić je vodio bezbroj duela u karijeri, ali mu je jedan posebno ostao u pamćenju

  • 0

Legenda Crvene zvezde i Mančester junajteda, Nemanja Vidić prošao je mnogo toga u igračkoj karijeri. Vodio je bitke protiv najboljih svetskih napadača i često izlazio kao pobednik.

Nije mu bilo strano ni da krene "glavom tamo gde drugi neće nogom", pa je stekao reputaciju beskompromisnog borca i postao ljubimac navijača.

>>>Zvezda i Junajted nisu zaboravili Nemanju Vidića (VIDEO)

I dalje se pamte dueli koje je vodio sa bivšim napadačem Čelsija Didijeom Drogbom, ali i veliko poštovanje koje su imali jedan za drugog.

Ipak, i pored velikog broja igrača sa kojima je vodio "ratove", jedan se posebno izdvojio. U intervjuu za britanski "San", Vidić je otkrio i ko je najprljaviji fudbaler protiv koga je igrao i čime je zaslužio tu "titulu"

- Ne znam mnogo prljavih igrača... Bio je jedan, igrao je za Sautempton i Liverpul. Lambert? Da, to je taj.

- Udario me laktom namerno. Kako sam to podneo? Sa tim ne možeš da se pomiriš, on je za mene postao mali. Žao mi ga je, jer je to jedini igrač s kojim sam se sreo na terenu tokom cele karijere koji je namerno želeo da me povredi - rekao je Vidić.

Foto: Guliver/Alex Livesey/Getty Images

Bivši štoper reprezentacije Srbije je završio karijeru pre dve godine u Interu, dok je Riki Lambert prošle sezone okačio kopačke o "klin".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA