≫ 

MILIONI STIŽU U ZVEZDU: Moćni ljudi posetili Marakanu i najavili veliki ugovor! (VIDEO)

U prostorijama fudbalskog kluba Crvena zvezda održan je sastanak generalnog direktora „Gasprom njefta“ Aleksandra Djukova i rukovodstva kluba iz Ljutice Bogdana.

  • 21

Poseta gospodina Djukova predstavlja jedan od najznačajnijih događaja od početka saradnje Crvene zvezde i „Gasprom njefta“, tvrde u klubu.

- Pored direktora ruske kompanije, sastanku su prisustvovali generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin. U ime našeg kluba, goste su pozdravili predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i počasni predsednik Dragan Džajić, a ispred Vlade Republike Srbije, ministar Aleksandar Antić - navodi se u saopštenju.

>>> Navijači Zvezde masovno dele ovaj video posle izjave Le Taleka da je Mladost seljačka ekipa (VIDEO)

>>> Le Talek poludeo zbog faulova: Mladost je seljačka ekipa, trener je naredio igračima da nas povrede!

>>> Trener Zvezde povukao zanimljivu paralelu između klinaca koji igraju za Arsenal i onih koji nose crveno - beli dres!

Aleksandar Djukov je u prostorijama kluba izjavio da je „Gasprom njeft“ jako zadovoljan napretkom Crvene zvezde kako povodom sportskih rezultata, tako i razvojem infrastrukture i optimizacije biznisa. Djukov je izjavio da njegova kompanija namerava da produži saradnju sa Crvenom zvezdom (poslednji ističe u junu) i poželeo je klubu uspešno učešće u nacionalnom šampionatu, a posebno u Ligi Evrope.

- Tokom jednočasovnog sastanka, predstavljeni su planovi razvoja kluba i njegove akademije, a održana je i diskusija na temu razvoja evropskog fudbalskog tržišta. Gosti iz Rusije su posetili muzej našeg kluba, u kome su pored pehara evropskog šampiona, pažnju g. Djukova privukle i fotografije posete ruskog predsednika Vladimira Putina našem stadionu - zaključuje se u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • partizan

    23. oktobar 2017 | 20:01

    Ne daj se Zvezdo!

  • paris

    23. oktobar 2017 | 19:57

    Red bi bio da se ulozi u srpski fudbal u celini,da mladi talenti imaju perspektivu a ne da igraju po drugoj nemackoj I austriskoj ligi I dok se uklope Itd ode mladost

  • Nikola

    23. oktobar 2017 | 19:57

    Hoce li nesto stici i u kk?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA