Liverpul konačno rešava problem s golmanima: Jedno od najvećih imena stiže već u januaru na Enfild!

Legendarni Iker Kasiljas uskoro dolazi na Enfild, prenosi španska Marka

  • 2

Liverpul već godinama ima problema sa čuvarima mreže. Iako su gol Crvenih u prošlosti čuvala respektabilna imena, kao što su Jerži Dudek, Pepe Rejna, sada i Simon Minjole... uvek su nekako imali trenutke u kojima su kiksirali i često nisu ulivali sigurnost.

>>> Grujić golom srušio Junajted na gostovanju: Odlična partija Srbina za mladi tim Liverpula (VIDEO)

I ove sezone je tako, iako je veća boljka odbrana tima, koja često ostavlja svog čuvara mreže na vetrometini. No, svakako ni Minjole, kao ni njegova rezerva Loris Karijus se nisu preterano proslavili ni prethodnih, niti ove sezone.

Zbog toga se Jirgen klop odlučio da pronađe novo rešenje na golu. Kako prenosi Marka legendarni golman Reala i španske reprezentacije Iker Kasiljas napustiće u januaru Porto i preseliti se u Liverpul.

Kako se navodi, portugalski klub želi da se "reši" rekordera po broju utakmica u Ligi šampiona zbog njegove visoke plate (pet miliona evra), iz tog razloga trener Seržo Konseisao ga je sklonio sa gola, a pošto mu ugovor ističe na leto, transfer u januaru je prioritet.

Prvi na listi zainteresovanih je Liverpul, koji na taj način želi da reši problem na golu.

Kasiljas je pre godinu i po dana stigao u Porto nakon što je celu karijeru proveo u Realu i osvojio 18 trofeja, uključujući tri Lige šampiona i pet Primera, dok je sa Španijom, za koju je branio 167 puta, dva puta bio prvak Evrope (2008, 2012) i prvak sveta 2010. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA