Poslednje ponižavanje srpskog fudbala, da li će disciplinska komisija kazniti igrače Borca?

Ono što su uradili fudbaleri Borca, a posebno golman zaslužuje sankciju

  • 29

Fudbaleri Spartaka savladali su  na svom terenu Borac iz Čačka sa 3:1 (1:1), u poslednjoj utakmici 17. kola Superlige Srbije.

Utakmica u Subotici mogla bi da uđe u istoriju, ali ne po kvalitetu, nego po cirkusu koji je viđen na terenu, odnosno svojevrsnom "bojkotu" Čačana, nakon što je u 43. minutu sudija Ilić dosudio penal za domaćine i isključio dvojicu igrača Borca - Lazara Jovanovića i Amea Dupovca.

Spartak je iz penala izjednačio golom Mileta Savkovića, nakon što je Jovanović pogodio za Borac u 29. minutu.

Na startu drugog poluvremena igrači Borca su u znak protesta posedali na zemlju leđima okrenuti golu.

Posle desetak minuta kada su ustali i meč bio nastavljen, uglavnom su vršili opstrukciju igre i ispucavali loptu u aut, kad god su bili u mogućnosti, najviše golman Bajić koji je nekoliko puta ispucao loptu preko tribina.

Spartak je u takvoj situaciji postigao još dva gola, preko kapitena Vladimira Torbice u 53. i Aleksandra Radovanovića u 86. minutu, takođe sa bele tačke.

Sada je na redu disciplinska komisija koja mora da reaguje, jer je ponašanje fudbalera Borca, a najviše golmana ponižavanje za ligu.

Možda su oni bili nezadovoljni, ali ne smeju tako da se ponašaju, ne sme da se čak i na sportsku nepravdu reaguje tako. To je trebalo da ih nauči trener. Ali, verovatno nisu više mogli da trpe sudijsko iživljavanje, jer smatraju da ih je i sudija protiv Partizana oštetio.

Ali, kako kazniti celu ekipu, jedino oduzimanjem bodova ili nekom suspenzijom igrača koji su se najviše isticali u opstukciji igre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    19. novembar 2017 | 22:56

    Podrska igeacim Borca. Svako ima pravo da loptu sutne u aut. Kad bi arbitrazna komisija kaznila sudiju sa 10 000 eura nikad vise ne bi gresio, bar ne na.merno. Oni postaju sudije kao kad odes i uclanis se u biblioteku.

  • laka

    19. novembar 2017 | 22:21

    Gde to pise da ne sme lopta u aut. Treba dati vremena sudiji da smisli novi penal. Marva

  • Krle

    19. novembar 2017 | 23:47

    Treba ih razumeti setite se produzenog meca protiv partizana i sviranja nepostojeceg faula u 95min a gde su jos druge sporne stvari penal sa zvezdom ,kradja protiv manjih ekipa zemun backa lucani ..... svi su napali igrace i osudjuju ih a njih boli nepravda zato svaka sankcija je ravna SRAMOTI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA