≫ 

Uefa pokreće postupak protiv Zvezde i Partizana! Crno-beli u lošijoj situaciji!

Ono čega su se svi pribojavali se ispunilo

  • 81
154 derbi, FK Crvena zvezda - FK Partizan, UEFA EVRI Foto-ilustracija: pixabay.com, Marko Todorović

Evropska fudbalska unija pokrenula je disciplinske postupke protiv Partizana i Crvene zvezde zbog ispada navijača dva beogradska kluba u utakmicama Lige Evrope

Protiv Partizana je pokrenut postupak posle meča sa Jang Bojsom (2:1) zbog rasističkih povika sa tribina i navijača koji je imao megafon, kao i blokiranih stepenica, ali i predstavnika nepoznatih medija na terenu, što može da izazove veliku kaznu.

Protiv Zvezde je pokrenut postupak zbog rasisitičkih ispada navijača u Minsku na meču sa Bate Borisovim koji je završen 0:0.

Partizan je obezbedio nastavak takmičenja na proleće, a Zvezda ima priliku 7. decembra kada dočekuje Keln.

Nije poznato da li će UEFA kazniti novčano večite ili će biti i drastičnijih kazni poput igranja bez publike, ali će tretirati ovo kao ozbiljne prestupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    24. novembar 2017 | 20:59

    UEFA MAFIA!

  • Steamroller

    24. novembar 2017 | 20:59

    Torcida i BBB redovno isticu kukasti krst i ustaske simbole na tribinama i prodju bez kazne,a nas kaznjavaju i za najmanju sitnicu!

  • Miko

    24. novembar 2017 | 23:52

    Sto ne uvedu da se fudbal igra bez publike. Navijaci nisu klub i ne prenose stav kluba. Svako ima pravo na svoje misljenje. Alo bre dosta vise. Ljudi platili ulaznice i imaju pravo da kazu sta misle, pa oni nam prodaju demokratiju. Ne ne mogu klubovi menjati svest naroda. Sta UEVA hoce da skinemo gace? E necemo, nismo mi oni. Jel ima neko u ovoj drzavi da im kaze. Mi smo evropa, netrebaju oni nas da civilizuju. Nek civilizuju sebe a neka nas ostave na miru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA