≫ 

BINIĆ: Zvezda i Partizan prave rijaliti, pozivam Terzića da se kandiduje za predsednika FSS!

Večitima je stigao odgovor iz FSS

  • 17

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zadužen za regularnost takmičenja, Dragiša Binić, oglasio se nakon današnjih saopštenja Partizana i Crvene zvezde.

Tom prilikom Binić je najavio prijave u skladu sa disciplinskim pravilnikom i etičkim kodeksom FSS.

>>> Zvezda odgovorila Partizanu: Svirano vam je 7 penala u šest mečeva u nizu, a našim igračima lome noge bez opomene!

>>> Partizan traži video tehnologiju na derbiju: Iz Humske udarili na Zvezdu saopštenjem o kome će se pričati!

- U vremenu kada Fudbalski savez i srpski fudbal postižu najbolje rezultate u poslednjih 20 godina, dva naša najveća kluba vode rat saopštenjima koji od fudbala prave rijaliti. Umesto da slavimo i hvalimo plasman reprezentacije na Svetsko prvenstvo, fantastične rezultate svih mlađih selekcija FSS, kao i dobre rezultate naših klubova na evropskoj sceni, Partizan i Crvena zvezda, kao i pojedinci koji se kriju iza imena ta dva kluba, unose zlu krv u srpski fudbal - izjavio je Binić.

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac istkao je da FSS i on lično kao lice odgovorno za regularnost neće više tolerisati laži i obmane, pre svega alibi napade na institucije Saveza koji imaju jasnu pozadinu.

Foto: Marko Todorović

- Zbog nedavnih izjava već sam podneo prijave protiv Miloša Vazure i Mitra Mrkele, a sutra će disciplinskim organima biti podneta prijava i protiv Partizana i Crvene zvezde, sve u skladu sa disciplinskim pravilnikom i etičkim kodeksom.

Prema Binićevim rečima, neverovatna je i neshvatljiva količina neistina koje se serviraju na račun FSS i predsednika Slaviše Kokeze, sve zbog ambicije Zvezdana Terzića da preko noći uzurpira mesto predsednika Saveza.

- Uvredama i lažima se ne može boriti protiv svih napora predsednika FSS u iskorenjivanju nečasnih radnji u našem fudbalu, kao i rezultata koji su postignuti u svim reprezentativnim selekcijama. I koristim ovu priliku kao član Izvršnog odbora FSS da pozovem Zvezdana Terzića da se legitimiše i javno kandiduje za predsednika FSS - zaključio je Binić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    27. novembar 2017 | 22:06

    ...neka se 'kandiduje' za fss maticne mu zemlje-CG, a nas neka ostavi na miru i neka prestane da siri mrznju i razdor u Srb. po nalogu mu gazde sluge zapada !!!

  • Nscz

    28. novembar 2017 | 00:10

    Bolje obratite paznju na sudjenje u naredna dva kola jer Partizai ne moze pobeduti ni Vozdovac ni Vojvodinu bez kradje. Sad se pokazite da su posteni

  • Liza

    27. novembar 2017 | 22:20

    Bravo Bino postenjacino.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA