≫ 

Četvrtak, dan za kolaps: Delije će blokirati centar grada u 17 časova, a stiže još 5.000 Nemaca! (VIDEO)

Četvrti dan u nedelji neće vam baš biti taličan ako se krećete centralnim ulicama Beograda oko 17 časova, a ne planirate na Zvezda - Keln

  • 27

Navijači Crvene zvezde planiraju da naprave veliku navijačku povorku od Terazija do stadiona od 17 časova, što će biti dovoljno za veliki kolaps u gradu.

Svi koji planiraju povratak kući sa posla ili iz grada u četvrtak u popodnevnim časovima, izvesno je da će to učiniti sa kašnjenjem ako se okupi veliki broj navijača.

Delije će tu preći distancu od 3,5 kilometara, za šta je otprilike potrebno 45 minuta, pa će to izazvati veliki zastoj na potezu od Terazija do Slavije, zatim i do Autokomande.

Foto: AP/Tanjug

Pored toga, očekuje se dolazak oko 5.000 navijača Kelna, koji imaju jednu od najboljih fan baza u Nemačkoj.

O tome dovoljno govori činjenica da je u Londonu bilo više od 15.000 navijača, a to gostovanje bilo je prvo evropsko za Keln posle više od dve decenije.

Delije su već pravile veliki korteo u Kelnu, gde je bezbednosno sve prošlo skoro savršeno, a sada se nešto slično očekuje u Beogradu.

Foto: AP/Tanjug

Biće i nemačkih navijača koji će od granice svi zajedno biti organizovano dovedeni do gostujućeg sektora stadiona "Rajko Mitić", čime će rizik od navijačkih sukoba biti sveden na minimum.

Ipak, treba imati u vidu da ima i navijača koji će doći na istočnu ili zapadnu tribinu, pošto su karte za ove sektore bile dostupne u onlajn prodaji. Sada karata ima na alternativnim kanalima prodaje, Zvezda je pored toga upozorila na lažne karte, pa se treba paziti.

Utakmica je odlučujuća za Zvezdu i Keln,  koji imaju po šest bodova. Prvi je Arsenal sa 10, BATE ima pet, a oba meča igraju se od 21.05.

Evo i kako izgleda kada Delije prave korteo:

Podsetite se kako je izgledalo gostovanje Kelna u Londonu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    4. decembar 2017 | 15:48

    Ne palite se ove komentare pišu klinci . Napred Zvezdo !

  • Žare

    4. decembar 2017 | 14:15

    Idemoooo Kelnnn!!!

  • Delija (bivsi Realan.)

    4. decembar 2017 | 14:18

    Iako su iz Nemacke zeljni su mnogo i verujem da ce praviti sve i svasta, ali lepo kaze ovaj decko nije ovo London...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA