Boaći pred transferom karijere ako opet razbije Keln: Na stolu ponuda iz Premijer lige od 8 miliona €, predstavnici kluba već na Marakani!

Zvezdin golgeter mogao bi karijeru da nastavi u Birmingemu ukoliko na Marakani pruži partiju poput one iz Nemačke

  • 54
Foto: AP/Tanjug

Crvena zvezda od 21.05 igra meč decenije protiv Kelna u kome može da obezbedi proleće u Evropi posle punih 25 godina! U prvom meču koji je odigran u Kelnu Zvezda je pobedila sa 1:0 fenomenalnim golom Ričmonda Boaćija, koji će i na Marakani imati dodatni motiv, jer mu može obezbediti transfer karijere.

>>> Navijači Kelna zauzeli Beograd još u sredu: Obeležili su teritoriju kod Pobednika i sve ih je više! (FOTO)

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Boaći je blizu selidbe u Premijer ligu. Za njega je ozbiljno ''zagrizao'' Vest Bromvič Albion, koji je poslao skauta na Marakanu da uživo gleda duel Zvezde i Kelna, koji će biti poslednji filter za kupovinu.

Zvezda ne želi tek tako da se odrekne svog najboljeg strelca, ali ima odličnu zamenu u vidu Aleksandra Pešića, koji je podjednako efikasan ove sezone, pa bi odgovarajuće obeštećenje odobrovoljilo klub sa Marakane da pusti Boaćija.

Prema našim saznanjima, VBA je spreman da izdvoji između 6 i 8 miliona evra, a konačna cifra mogla bi da bude definitivno jasna nakon utakmice sa Kelnom.

Međutim, nije samo VBA klub koji se interesuje za Boaćija. Već se zna da su ga prethodno pratili i Čelsi i Everton, koji su takođe slali svoje skaute da ga gledaju uživo, ali trenutno je klub iz Birmingema prvi u redu da ga dovede.

Ukoliko Boaći ponovo zatrese mrežu ''Jarčeva'' i obezbedi Zvezdi proleće u Evropi posle 25 godina, nema sumnje da će i crveno-beli imati bolju pregovaračku poziciju, koja u kasu u Ljutice Bogdana može da donese.

Pogledajte i video o navijačima Kelna. Ko su Divlje horde koje će doći u Beograd u tako velikom broju kakav nije viđen u Beogradu poslednjih 30 godina kada su protivnički navijači u pitanju:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jašim

    7. decembar 2017 | 12:28

    Čisto kao informacija dečko je bio kao klinac u Juventusu ako su oni neznalice onda cemo videti koliko vredi sad kad je u top formi ja kazem da odlazi za 9 miliona?

  • El Paso

    7. decembar 2017 | 10:41

    Prvo, covek je vec igrao u Juventusu. Tako da nije transfer karijere. A drugo, zvezda nebi trebala da ga pusti za manje od deset miliona, pogotovo ako veceras prodju grupu.

  • Volim te tea

    7. decembar 2017 | 16:06

    Nemoj ici pogledaj sta smo stvorili od kluba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA