≫ 

OSEĆAM SE PREVARENO: Ronaldo odlazi iz Reala, jer Perez nije ispunio obećanje! Već je kontaktirao budući klub (FOTO)

Portugalac više neće da čeka, a ''pismo'' za Mančester je već otišlo

  • 21

Činjenica je da Kristijano Ronaldo ima važeći ugovor sa Realom iz Madrida do leta 2021 godine, ali je skoro izvesno da ga neće odraditi do kraja!

Tako tvrdi španski AS koji je jutros svojom naslovnom stranom šokirao sve navijače ''kraljevskog kluba''. Više nego što su oni sami šokirani partijama koje njihovi miljenici pružaju ove sezone.

AS javlja da je Ronaldo već kontaktirao Mančester junajted, bivši klub u kom je osvojio svoju prvu Zlatnu loptu. Razlog nisu loše partije Reala, nego obećanje koje Florentino Perez nije ispunio.

Foto: as.com

Nedugo posle osvajanja Lige šampiona i titule u Španiji, Perez je obećao Portugalcu da će revidirati postojeći ugovor i učiniti ga plaćenijim fudbalerom.Naime, Ronaldu s,eta što četvorica fudbalera zarađuju više od njega.

To su Lionel Mesi i Nejmar, kao i Oskar i Ezekijel Laveci.

Kao osvajač dve poslednje Zlatne lopte, Ronaldo jednostavno ne može da podnese da je tek 5. najplaćeniji fudbaler sveta.

- Ronaldo je razočaran, oseća se prevareno. Još letos su mu obećali bolji ugovor - rekao je izvor blizak Portugalcu.

Foto: Profimedia/Solo

Ronaldu je navodno zasmetalo i to što je Perez silno želeo da potpiše Nejmara ovo leto, čime bi jasno stavio do znanja ko je zvezda. Poznato je da Perez i Ronaldo nisu baš u najboljim odnosima, pogotovo što prvi čovek Reala nije taj koji ga je doveo u klub.

Junajted čeka kao ''zapeta'' puška i veliki su izgledi da će na leto dočekati povratak jednog od najboljih u njihovoj istoriji.

Možda se za njega i čuva ona famozna ''sedmica'' Junajteda...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rogozin

    15. januar 2018 | 12:42

    Razocaran sto nema vecu platu? Pa koliku bi bre hteo da imas? Dao bih ja vama platu po 2.000 evra mesecno, pa da se pusite. Treba da vas je sramota, a pogotovu tebe i onog Argentinca. Primate malo pa bi hteli jos vise. Neznate vi izgleda sta znaci nemati. Nikakav fudbaler nisi. Prepotentan si, a i ne mozes sam da kreiras sansu, dok onaj Mesi sve to ume sam.

  • dzonika

    15. januar 2018 | 18:21

    P..... jedan,ne osecas se ti prevareno,nego iskomplexirano jer nisi najbolji igrac sveta. Pomiri se sa tim da je Mesi za tebe izmislio fudbal i da nikada neces biti igrac takvog kalibra. Znam da ti neces procitati ovo sto sam napisao,bitno je da sam ja to izbacio iz sebe sto inace i cesto radim kada si ti u pitanju.

  • Zorka

    15. januar 2018 | 20:14

    Kakav mesi ronaldo je zakon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA