≫ 

Jedan od najvećih talenata napustio Zvezdu: Našao je novi klub uz obećanje da će jednom ostvariti crveno-bele snove! (FOTO) (VIDEO)

Mladi štoper crveno-belih posle 12 godina odlazi iz kluba

  • 13

Miloš Stojanović nije više član Crvene zvezde. On je to objavio na svom instagram nalogu, a s obzirom da je ostavio da napušta klub, jasno je da više neće igrati na pozajmici u Sinđeliću gde je proveo polusezonu.

- Posle najlepših 12 godina u životu, provedenih u najvećem klubu u našoj zemlji, hteo bih da se zahvalim na svemu svim ljudima, trenerima, saigračima. Došlo je vreme da se rastanemo ali jedno znam, da ću se vratiti jednog dana da ostvarim svoje snove!

- Za tebe da sutra umrem ne bih žalio, ponovo bih da se rodim isto radio - napisao je Miloš na Instagramu.

Pogledajte najbolje poteze Miloša Stojanovića:

On će karijeru nastaviti u Voždovcu.

Inače, bio je među perspektivnijim štoperima svoje generacije 1997, ali nije uspeo da se nametne i odskoči, pa će šansu tražiti na krovu TC Stadion.

- Čast mi je što sam došao u Voždovac. Pri prvom koraku sam video o kolikoj profesionalnosti se radi i kolika je veličina kluba. Ipak, teren je jedino merilo i na meni je da se dokažem stručnom štabu i izborim mesto u startnih 11 - naveo je na predstavljanju Stojanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ero

    23. januar 2018 | 19:27

    Decko je dobar fudbaler...steta sto nije u Zvezdi!Fali mu par cm visine da bude odlican half,ali bez obzira,bio bi dobro resenje za buducnost!!

  • Novi Beograd

    23. januar 2018 | 19:37

    Lik se oprasta kao da je otisao u Kinu,a ne 3km dalje..

  • Petar

    23. januar 2018 | 18:55

    A Fiorentina je za njega pre dve godine nudila milion i dvesta hiljada €.. Steta..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA