Odjeknula nova kineska bomba: Kanavaro doveo Srbina i najavio pohod na Ligu šampiona!

Neočekivani transfer u Kini

  • 1

Fudbalski klub Gvangžu Evergrande promovisao je Nemanju Gudelja kao novo pojačanje.

On je potpisao dvogodišnji ugovor, već je prošao lekarske preglede, a predstavljen je kao reprezentativac Srbije koji se sprema za Mundijal i momak koji ima dobre trkačke sposobnosti i dominira u sredini terena kada treba kvariti igru rivala.

- Verujemo da će Gudelj ojačati ekipu i doneti napredak u trodimenzionalnom defanzivnom sistemu, uz tehničko-taktičku igru čime će pomoći Gvangžuu da ostvari velike rezultate na svim frontovima.

On će biti zamena za Paulinja koji je letos potpisao za Barselonu u transferu od 40.000.000 evra, imaće još čast da ga trenira Fabio Kanavaro, nekada najbolji igrač planete.

 
2018年1月28日,广州恒大淘宝足球俱乐部官方宣布,塞尔维亚现役国脚内马尼亚·古德利(Nemanja Gudelj)正式加盟,合同为期2年。在体检合格后,古德利将与球队会合,参加冬训备战新赛季。 内马尼亚·古德利(Nemanja Gudelj),26岁,身高1.87米, 体重73公斤,身体硬朗,跑动、拦截、抢断等能力出众,司职后腰,其曾效力于荷兰阿贾克斯、中国天津泰达亿利俱乐部。古德利是塞尔维亚现役国脚,将代表塞尔维亚队参加今年俄罗斯世界杯。 俱乐部考虑到球队目前情况,遵守中国足协相关引援规则,按照主教练的要求完成了此次引援工作。我们坚信,古德利的加盟将进一步增强球队阵容厚度,完善球队立体防守体系,丰富技战术打法,协助广州队在国内外赛场上为广大球迷奉献更多精彩的比赛。A post shared by Guangzhou Evergrande (@guangzhouevergrande_fc) on

Italijan je zamenio Luisa Felipea Skolarija i najavio napad na Ligu šampiona. Spekuliše se o 10 miliona evra za transfer, a Gudelj je u prethodnom klubu Tjenđinu zarađivao pet miliona evra godišnje, sada će suma biti slična.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA