≫ 

Detaljan skener Vladana Milojevića: O Boaćiju, promašaju Radonjića, šansama u revanšu protiv CSKA...

Trener crveno-belih ima razloga da bude zadovoljan partijom protiv ruskog tima

  • 8

Nakon što je kratko prokomentarisao meč protiv CSKA u kameru RTS-a, trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević dao je detaljan skener na konferenciji za medije.

Milojević se dotakao samog meča, odlasku Gelora Kange, neigranju Ričmonda Boaćija, ali i šansi koju je Nemanja Radonjić propustio.

Podsetimo, crveno-beli su odigrali 0:0 sa CSKA u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope.

O MEČU

- Generalno smo očekivali CSKA kakav smo videli, sa odbranom, postavkom sa tri igrača pozadi, bez nekih promena. Verblum je iz napada prebačen na štopera, odličan igrač Musa se vratio, takav igrač im je nedostajao u prvoj fazi sezone. Očekivali smo tvrd meč, ovo je tek prvo poluvreme, jednostavno, mislim da je CSKA i dalje favorit, ozbiljna ekipa, sigurno da smo i mi danas pružili korektnu partiju i dobru igru. Imali smo par izglednih situacija, to je ono o čemu sam pričao. Da je igrao Ignjaševič... Ozbiljna odbrana u Evropi, sa liderom Akinfejevom koji je u dve ili tri situacije pokazao klasu.

Foto: A.Nalbantjan

O NEIGRANJU GOLOVINA U REVANŠU

- CSKA ima mnogo igrača, ima ko da zameni Golovina.

O KANGI I FORMI

- Dobro je da pravimo šanse, pokazao je Akinfejev klasu, to su mečevi gde nema puno šansi. I najmanja šansa treba da se iskoristi. Sigurno da treba da pravimo šanse, a u igrače imam poverenje. Imam na raspolaganju dobre igrače. Sa nedostatkom Kange, treba dovesti red, dolazimo iz priprema. Neki igrači lakše uđu u formu, neki teže. Greške nisu plod karakteristika, to je nedostatak koncentracije. Nekom treba vreme da uđe u ritam. Biće sve to u redu.

O ŠANSAMA

- Da li su šanse veće ili manje u nekom trenutku, probaćemo da ispravimo greške koliko je moguće. Kakve god da su šanse bile pre meča, takve su u Moskvi. Neki CSKA je favorit, nismo bežali od toga. Ipak smo mi ekipa sa kojom možemo da se nosimo. Kreće prvenstvo, ovo nam je prva utakmica pred našom publikom, hoću da se zahvalim u ime štaba i ekipe, pokazali smo ljubav prema Zvezdi, mnogo nam znači. Oni su naš 12. igrač. Podnose dobro hladnoću svi, bili su nam 12. igrač.

Foto: A. Nalbantjan

RADONJIĆEVA PRILIKA

- Svakom igraču je krivo, dešava se, da bi dali gol, morate ući u šansu. Verujem da je dobro da stvarate šanse. Nekad u fudbalu tako dođe, nekad iz prvog šuta date, nekad neće, treba biti strpljiv. Treba dati golove možda kada je najslađe.

O NEIGRANJU BOAĆIJA

- Boaći oseća bol, teren težak i nismo hteli da rizikujemo. Postojao je veliki rizik da obnovi povredu. Neću nikad da rizikujem zdravlje fudbalera, očekujemo ga za revanš, za prvenstvo ćemo videti.

VIDEO! POGLEDAJTE KOREOGRAFIJU I MOĆNU PORUKU DELIJA UPUĆENU FUDBALERIMA:

VIDEO! POGLEDAJTE BAKLJADU NAVIJAČA CSKA POSLE KOJE SE LOPTA JEDVA VIDELA NA TERENU:

(B.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA