ZVEZDA PRESEKLA: Budućnost kluba bitnija od titule!

Sedmorica omladinaca otišli u Grafičar

  • 6
Foto: crvenazvezdafk.com

Saradnja Crvene zvezde i Grafičara ''odvela'' je čak sedmoricu omladinaca crveno-belih sa Marakane, čime su se umanjile šanse da izabranici Milana Lešnjaka na kraju podignu šampionski pehar.

Put Senjaka krenuli su Aleksandar Stanković, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Nemanja Stojić, Slađan Rakić, Jug Stanojev i Stefan Cvetković.

- Prebacivanjem čak sedmorice igrača u Grafičar oslabljen je omladinski tim, ali treba reći da nama nije prioritet osvajanje titule u omladinskoj kategoriji. Naravno, pokušaćemo da zadržimo prvo mesto. Ali, svesno smo odlučili da radimo na sazrevanju igrača, pa se neće po svaku cenu juriti titula - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela i nastavio:

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Potpisivanjem saradnje sa Grafičarom omogućeno je da igrači od kojih se očekuje da vrlo brzo budu konkurentni za prvi tim budu prebačeni iz omladinskog pogona u Grafičar. Veoma je važno da se oni kroz utakmice pravilno razviju i što pre zaigraju i za prvi tim.

Iz Zvezde su najavili i direktne prenose utakmica Grafičara.

- Crvena zvezda će na proleće obezbediti direktne prenose mečeva Grafičara kako bi zvezdaška javnost mogla na delu da vidi učinak čak sedmorice Zvezdinih fudbalera - stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA