Beogradski trećeligaš nova filijala Zvezde!

Beogradski trećeligaš Grafičar biće filijala fudbalskog kluba Crvene zvezda, pošto je danas potpisana saradnja između dva kluba.

  • 15
FK Grafičar Foto: Fk Crvena zvezda

Crveno-beli, posle šest godina i raskida sa Sopotom, ponovo imaju filijalu gde će mladi fudbaleri sticati seniorsko iskustvo.

>>> Novi potpis na Marakani: Zvezda produžila ugovor sa štoperom!

- Ovo je lepa prilika da ovim činom potvrdimo veoma uspešnu saradnju sa Grafičarom. Naše opredeljenje je da nam Grafičar bude filajala u kojoj će naši mladi igrači sticati seniorsko iskustvo i pripremati se za ulogu u Crvenoj zvezdi.

-Zbog toga smo veoma ponosni, u protekloj godini sve je dobro funkcionisalo i verujem da se ovim sporazumom saradnja biti unapređena - rekao je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.

Kako je saopšteno, komplatna infrastruktura Crvene zvezde biće u službi Grafičara i njegovih ekipa, dok je za kordinatora izabran legendarni Zvezdin kapiten Vladimir Petrović Pižon - četvrta "Zvezdina zvezda".

Ove sezone sedmorica fudbalera Zvezde ustupljena su Grafičaru - Aleksandar Stanković, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Nemanja Stojić, Slađan Rakić, Jug Stanojev i Stefan Cvetković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    9. februar 2018 | 18:20

    Kolko ih sad ima. Mladost,Rad,javor,ofk,Spartak...AKO NEKO JOS ZNA NEK SE JAVI;)

  • VeljaCZV

    9. februar 2018 | 17:20

    Ako nekima može Teleoptik...

  • ROBI ZVEZDIN CETNIK

    9. februar 2018 | 16:59

    Cirkus...imaju već jednog treceligasa Ofk Beograd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA