Nova kazna za Partizan: Dve utakmice bez publike!

FSS je bio neumoljiv prema crno-belima posle žalbe kluba iz Humske na kaznu izrečenu zbog dešavanja na "večitom derbiju"

  • 19

Fudbalski klub Partizan kažnjen je još jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama, kao rezultat haosa koji se dešavao tokom prethodnog "večitog derbija" protiv Crvene zvezde.

>>> Tri glavna utiska posle Partizanovog (ne)očekivanog ispadanja od Plzenja

Podsetimo, Disciplinska komisija već je kaznila crno-bele jednim mečom bez prisustva publike, taj duel Partizan će odraditi za vikend protiv Zemuna, a u petak je na adresu srpskog prvaka stiglo novo obaveštenje iz sedišta "disciplinaca", opet na njihovu na štetu.

Odluku FSS prenosimo u celosti:

Komisija za žalbe FSS razmatrala je žalbu FK Partizan na odluku Disciplinske komisije da crno-beli igraju jedan meč bez publike (Zemun) i drugi da se ispazni južna tribina (Rad) i donela novu odluku koja glasi:

- Kažnjava se FK Partizan iz Beograda odigravanjem 2 (dve) prvenstvene – kup utakmice na svom igralištu bez prisustva publike;

- Kažnjava se FK Partizan i novčanom kaznom u isnosu od 150.000 dinara (prethodna kazna je bila 300.000 dinara)

- Odluka je donešena na osnovu prekršaja člana 64. Disciplinskog pravilnika FS Srbije, koji su učinjeni na prvenstvenoj utakmici Super lige Srbije između Partizana i C.zvezde.

Ova odluka praktično znači da će Partizan na svoje sledeće dve utakmice kao domaćin protiv Zemuna (25.2.) i Rada (4.3.) igrati pred praznim tribinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ROLA

    23. februar 2018 | 19:20

    FSS trebao bi da kazni Partizan za propuste što je Zvezda napravila u Evropi jer kad vec nekog favorizujete teraj te do kraja.Neka je na čast svim Zvezdinim funcionerima koji se nabili u FSS.Samo tako Zvezda može i da bude prva. Bravo Binicu i njegovom poštenju.

  • Grobar

    23. februar 2018 | 20:51

    To i nije neka kazna jer bi svakako igrali pred praznim tribinama,ko bi im pa dosao da ih gleda posle onakvog blama u Plzenu

  • Dend

    23. februar 2018 | 18:02

    Ovakvom kaznenom politiko se stimulise neredi !Dokle god se Zvezdi i Partizanu gleda kroz "prste" nema boljitka u srbskom fudbalu jer se u napred zna ko ce biti prvak a kamoli da se kazne za desavanja nereda !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA