≫ 

Srpski fudbal je blato! Trener Vojvodine ogorčen posle utakmice u Šapcu

Nije Stolica mislio samo na podlogu po kojoj lopta "tandrče" iz kola u kolo po srpskim terenima

  • 8

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u Šapcu protiv Mačve, bilo je 1:1, ali ponovo su igra i rezultat u drugom planu kao mnogo puta do sada kada je reč o mečevima naše lige.

Videlo se iz aviona po kakvom je terenu igran ovaj meč, ako se to može nazvati teren, blata je bilo na sve strane, o čemu je posle meča sa velikom dozom rezignacije govorio trener "lala" Ilija Stolica.

>>> Čuka i Radnički remizirali: Borac otkinuo bod Nišlijama posle Lalatovićeve prozivke!

Ali, blato kao pojam u srpskom fudbalu ima daleko šire značenje, što je bila poenta priče bivšeg stratega Voždovca.

- Ovo što vidite iza nas je blato koje ne dopušta da se igra normalan fudbal, ali ne mislim ovde samo na blato na terenu. Blato je i metafora za ovaj naš fudbal - rekao je u kamere TV Arene Stolica.

Koristio je blato i kao metaforu...

- Mnogi igrači su izgubili posao, ali samo za jedne, za te izvršioce (sudije, prim. aut) posao je zagarantovan. Uvek su kritike upućene na istu adresu i niko ne reaguje. Nadam se da ćemo izvući pouke iz svega ovoga, jer mnoge stvari polako gube smisao. Vrtimo se u krug, zaboravljamo za koga se igra ovaj fudbal.

Trener "lala" aludirao je na arbitražu glavnog sudije Novice Anđelovskog koji je na isteku pola sata isključio Nikolu Antića, a onda i Stolicu u samoj završnici zbog prigovora.

Pogledajte i najzanimljivije segmente sa utakmice u Šapcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BudimoNormalni

    24. februar 2018 | 18:47

    Nazalost receno je mozda 1% stvari koje se stvarno desavaju trenutno u srpskom jadnom fudbalu. Ali svaka cast.

  • Aa

    24. februar 2018 | 19:23

    Smeta mu blato? Danima pada kiša i sneg. Šta je očekivao. Ni jedan teren u srbiji nema drenazu. Tvrdim da je teren u Novom Sadu gori. Rđavom i dlaka smeta.

  • GAJA

    24. februar 2018 | 19:49

    ...uvažavao sam ga kao mladog, perspek.trenera...ALI DRUŽE MOJ LAKAT JE BIO TOLIKO NAMERAN DA JE BILO JEZIVO...A TI TRAŽI OPRAVDANJE NA DRUGOJ STRANI...ZA OVAKVE IZJAVE NIJE DOVOLJNA NOVČANA KAZNA VEĆ ZABRANA VOĐENJA SPORTSKE EKIPE....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA