≫ 

Trener Olimpijakosa izazvao najveći cirkus u istoriji fudbala: Išao u bolnicu i nosio "kragnu" jer je pogođen papirom, ali možda se džabe folirao (FOTO) (VIDEO)

Oskar Garsija odglumio povredu na startu derbija Grčke, zbog čega meč nije ni odigran, a sada je nastao totalni haos i rat saopštenjima između dva kluba

  • 2

Totalni haos viđen je u Solunu pred i posle meča između PAOK-a i Olimpijakosa, nakon što je trenera Pirejaca, Oskara Garsiju rolnicom papira pogodio jedan navijač PAOK-a neposredno pred početak utakmice.

Navijači crno-belih nisu mogli da podnesu to što utakmica nije ni počela, a na njoj su mogli da naprave dodatni korak ka tituli, koja se u Solunu među crno-belima čeka od 1985. godine!

Posle meča došlo je do žestokih sukoba u kojima su navijači PAOK-a napali policiju. Gađali su ih kamenicama, tvrdim predmetima, a na njih su bacali i zapaljene kontejnere, dok su snage reda odgovarale suzavcem i naterale su navijače PAOK-a na povlačenje.

Sav ovaj haos nastao je zbog cirkusa koji je iscenirao španski trener Oskar Garsija, koji je početkom januara preuzeo Olimpijakos. Nakon što ga je na početku meča pogodila rolnica papira, koje su navijači PAOK-a bacali kako bi napravili koreografiju na startu meča, on je pao kao da ga je pogodio metak.

Glumio je da je teže povređen i da ne može da vodi utakmicu i meč je prekinut. Sada PAOK-u preti kazna i oduzimanje bodova, dok bi Olimpijakos mogao za zelenim stolom da dobije bodove.

Prvo se držao za čelo, zatim za lice, potom za nos, a na kraju za slepoočnicu i navijači na društvenim mrežama su odmah primetili nelogičnosti i znak da je glumio povredu.

Posle meča je u hodniku imao gazu u ustima, dok je dan kasnije otišao i korak dalje u glumi. Naime, na vratu je imao "kragnu", kao da je doživeo ozbiljnu povredu vrata.

Neverovatno, ali čak je i otišao u bolnicu zbog toga što je pogođen rolnicom papira.

Ali, to je očigledno bio jedini način da se Olimpijakos vrati u igru za titulu, pošto je pre meča imao 6 bodova manje od tima iz Soluna, koji je na 1. mestu.

Olimpijakos sada zahteva da meč bude rešen u njihovu korist za zelenim stolom, a da PAOK bude kažnjen i oduzimanjem tri boda.

I PAOK ima svog keca u rukavu. Iskopali su administrativnu grešku Olimpijakosa, koji nije u najavi meča stavio Garsiju kao zvanično lice i trenera u protokolu, pa on navodno nije smeo da bude na terenu u trenutku kada je dobio "kobni" udarac rolnicom, zbog kojeg nije odigran derbi grčkog prvenstva.

Pogledajte i kako je Garsija pogođen:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexxy partizan

    26. februar 2018 | 18:11

    Ajmo crno-beli ooo

  • YYY

    26. februar 2018 | 19:45

    Glupost! Sta ima trenera da stavljaju kao administrativno lice? Trener je trener. Slab im je kec!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA