≫ 

Oglasio se predsednik Zvezde: Kokeza naredio hajku na nas, drži klubove u šaci!

"Jasno nam je da sve tako možda i mora jer je Kokeza privatizovao FSS, ukinuo Zajednicu superligaša i klubovi nemaju mesto na kome bi iskazali bilo kakav svoj stav pa su i bukvalno prinuđeni da to rade kroz medije."

  • 26

Posle burnog superligaškog fudbalskog vikenda, saopštenja se "štancuju" kao na traci.

Posle Partizana, koji je zamerio na suđenju protiv Zemuna, te klubova koji su, sledei primer kluba iz Gornje Varoši, osudili rat na relaciji "večitih", u utorak se oglasila i Crvena zvezda, konkretno njen predsednik Svetozar Mijailović.

>>> Nišlije stale u odbranu Zemuna: Pojedini misle da smo u robovlasničkom društvu, pa bi da išibaju sve ostale!

Iz Ljutice bogdana stižu nove optužbe na račun predsednika Fudbalskog saveza Slaviše Kokeze za koga na "Marakani" tvrde da stoj iza "hajke" klubova na crveno-bele.

Mijailovićev stav na ovu temu prenosimo u celosti.

Hajka na Crvenu zvezdu se nastavlja. Hajka u režiji Slaviše Kokeze. Brojni superligaši su po direktivi predednika FSS i njegovih kurira, krenuli u napad na Zvezdu i to zbog toga što je Partizan izdao saopštenje!

Klubovi su saopštenjima počeli da spočitavaju Zvezdi zašto izdaje saopštenja. Pritom ni u jednom od tih obraćanja javnosti nisu spomenuti, a naročito ne u negativnom kontekstu. Ono što smo u svakom sopštenju spominjali je da Slaviša Kokeza radi sve što može da saplete Crvenu zvezdu i ne dozvoli joj da osvoji titulu. Zato su klubovi opet orkestrirano, jedan za drugim, morali da pišu saopštenja da bi se skrenula pažnja sa krucijalnih problema na koje ukazuje Crvena zvezda.

Ali, na kraju krajeva, jasno nam je da sve tako možda i mora jer je Kokeza privatizovao FSS, ukinuo Zajednicu superligaša i klubovi nemaju mesto na kome bi iskazali bilo kakav svoj stav pa su i bukvalno prinuđeni da to rade kroz medije.

>>> Partizan pripretio posle kontroverznog penala: Ako ovako nastavite da sudite, nećemo sedeti skrštenih ruku!

Očigledno je da se ovde radi o zameni teza, zloupotrebi klubova i pritiscima od strane predsednika FSS zbog ličnog interesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    27. februar 2018 | 18:43

    Svo zlo u ovoj zemlji od sporta pa do politike dolazi od zvezde. Ukinite zvezfu i videcete kako ce sve da se sredi, samo od sebe, bez ikakvih intervencija.

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    27. februar 2018 | 14:04

    Гробарима вода дошла до грла, даве се на -11, па као и увек разним спиновањима, неистинама покушавају да нешто избунаре. Само никако да им неко потражи стварна дуговања, а не да показују папире без печата, потписа, меморандума. А ко их штити, зна се. Кад би се то покренуло, мсм да би прошли горе него Јуве, Ренџерс... што би бар мало задовољило правду.

  • Maki

    27. februar 2018 | 14:33

    Evo ga juče čovke danas terza da nije smešno bilo bi žalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA