Istorijska odluka u fudbalu: Posle ovoga više niko neće da zastajkuje dok izvodi penal (VIDEO)

Korejcu poništen gol sa bele tačke, dobio je žuti karton, a lopta je dodeljena protivniku

  • 10

Meč Totenhema i Rošdejla u osmini finala FA Kupa ostao je u senci odluke glavnog arbitra Pola Tijernija, koji je nakon pregledavanja snimka poništio gol Hjung Min Sona.

Razlog? Zastajkivanje na pola puta od lopte pre nego što ju je šutnuo ka golu protivnika.

Korejac je zatresao mrežu i počeo da se raduje, ali je zatim usledio šok. Sudija je odlučio da poništi gol i dodeli mu žuti karton, a lopta je pripala Rošdejlu.

Ceo stadion i menadžer Totenhema bili su u šoku.

Odluka je prilično kontroverzna, jer je ovo nešto što se dešava redovno u fudbalskom svetu, gde i najbolji fudbaleri sveta upravo na ovaj način izvode penal, ne bi li čekali protivničkog golmana do kraja i ne bi li ga zbunili da krenu ranije u jednu stranu.

Očigledno da je tome došao kraj, ukoliko ova odluka ostane na snazi:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Discovery

    1. mart 2018 | 14:31

    1.Veliko je pitanje da li penal uopšte postoji. Igrač Totenhema samo je gledao kako da uđe u kazneni prostor i odmah je pao. 2. Ovako treba svaki sudija da postupi. Budi šmeker pa daj penal bez zastajkivanja, a ne da varaš golmana.

  • Sima

    1. mart 2018 | 14:47

    Pa fudbal se danas i igra na kvarnjaka..samo što stavi ruku na njega,igrač pada.a nekada dok mu nogu neslomi.ihraj muški.

  • Milan

    1. mart 2018 | 14:25

    Bravo sa ovu odluku.a ne sprdnje. Kad krenes nema stajanja.ili one fore dodavanja lopte kod penala i ponizavanja golmana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA