Kakav udarac za PAOK! Prijović i ekipa zbog navijačke gluposti ostaju bez titule?

Crno - belima su oduzeta tri boda i moraće da igraju dva meča bez publike. Jedan od njih je i derbi sa AEK-om

  • 0

PAOK je u problemu! Velikom problemu! Od ekipe koja je već bila viđena kao šampion Grčke za samo nekoliko dana došli su do toga da nisu ni drugi na tabeli.

Crno-beli su najpre izgubili od Asterseasa u nedelju, da bi ih FS Grčke kaznio oduzimanjem tri boda zbog nereda pred derbi sa Olimpijakosom.

Meč tada nije ni odigran, jer su navijači PAOK-a pogodili trenera Olimpijakosa u glavu. U prvi mah se činilo da je to bila samo rolna papira, ali bez obzira na sve PAOK je kažnjen.

Printscreen: Youtube/Novasports.gr

AEK je sada prvi sa 54 boda, Olimpijakos ima 50 i čeka odluku na žalbu da mu se ne skinu tri boda zbog nereda navijača tokom meča sa trenutnim liderom.

PAOK je treći sa 49 bodova i u nedelju čeka upravo AEK kod kuće. U slučaju da ne pobede, prednost će biti nenadoknadiva.

Iz PAOK-a su najavli žalbu na ovu odluku i zbog činjenice da naredna dva meča neće moći da igraju sa prisustvom publike na stadionu, pa i onaj sa AEK-om u nedelju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA