Baloteli isprozivao Danija Alveša zbog izjave o Astoriju!

Napadač Nice smatra da nije bilo vreme i mesto za takav komentar Brazilca

  • 4

Dani Alveš je svojim kontroverznim komentarom posle smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija, podelio sportsku javnost. Mnogo je onih koji su kritikovali desnog beka PSŽ-a, a jedan od njih je i Mario Baloteli.

On je istakao da to nije bilo ni vreme ni mesto za takav komentar, iako u suštini nema ničeg pogrešnog.

- To što je rekao nije pogrešno, ali mogao je da zadrži to za sebe u tom momentu.  Trebalo je da izjavi saučešće i to je to, ne treba da pričate gluposti. Takvi komentari nisu primereni kada se suočite sa nečijom smrću.

- Rekao je stvari koje su sr***, i nemaju veze ni sa čim. Astori je inače bio dobar momak, prijatan, i to mogu da kažem jer sam igrao s njim za reprezentaciju Italije.

- Nažalost,  u četvrtak ne mogu da idem na sahranu jer imam trening, inače bih ušao u auto i došao. To je nešto što se dešava uprkos mnogim proverama kojima smo kao igrači podvrgnuti jednom mesečno. Strašno je razmišljati o tome, jer je bio u krevetu i izgledao je dobro. Suviše je lako da odete sa ovog sveta - rekao je Baloteli.

ŠTA JE DANI ALVEŠ REKAO O ASTORIJU?

Foto: wikipedia/Clément Bucco-Lechat

- Nismo toliko potreseni, jer ga nismo poznavali mnogo, žao mi je njegove porodice. Mislim da je Davide učinio ono što je dugovao ovom haotičnom svetu i sada je na boljem mestu. Ali u ovom svetu svakog dana umire hiljade dece, koja ne dobijaju mnogo pažnje. Umiru od gladi, a podjednako su važni.

- Svi ćemo umreti pre ili kasnije, jer smo prolazni. Možda smo tužni, ali ne kao njegova porodica - rekao je Alveš pre utakmice protiv Reala kada su ga novinari pitali o tome da li ih je poremeti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • optimus prajm

    7. mart 2018 | 11:52

    Po meni dani sto posto u pravu

  • Sasasasa

    7. mart 2018 | 11:35

    Ovog Danija ne mogu da smislim ali za ovaj komentar svaka mu cast

  • Shone

    7. mart 2018 | 13:12

    Neka je Astoriju laka zemlja i da mu Gospod Bog oprosti sve grehove! Ali Dani je za jadnu decu 100% upravu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA