≫ 

Predsednik PAOK-a utrčao na teren s pištoljem i prekinuo meč: Neviđen skandal posle haosa na derbiju Grčke (VIDEO) (FOTO)

Ivan Savidis će narednih dana biti u fokusu čitavog sveta, a posebno u Grčkoj

  • 14

Novi veliki skandal pogodio je grčki fudbal, gde je došlo do neverovatne drame u 90. minutu derbija između PAOK-a i AEK-a. Tim iz Soluna je u 90. minutu dao gol, za koji bi ponovo PAOK vratio na lidersko mesto i nadomak titule, a onda je viđen opšti haos kada je sudija poništio gol Varele.

Na teren je uleteo predsednik PAOK-a Ivan Savidis, biznismen i političar, koji ima i rusko poreklo i nekada je bio član ruskog parlamenta, i blizak sa predsednikom te zemlje Vladimirom Putinom.

>>> Opšta tuča Delija i Grobara kod Karađorđevog parka: Letele baklje, sevali kaiševi, a onda je usledila panična jurnjava oko Hrama Svetog Save

Stavidis je meč pratio pokraj aut linije, a posle odluke sudije da poništi gol njegove ekipe utrčao je na teren i hteo je da se obračuna sa sudijama i službenim licima. Jedan od fotoreportera čak je zabeležio i da je oko pojasa imao i pištolj.

Tako skandal u grčkom fudbalu, koje je defintivno poslednjih dana najinteresantnije na celom svetu zbog dešavanja, sada dobija novu epizodu.

PAOK-u posle ovoga ne piše dobro za zelenim stolom.

Fotografiju Stavidisa sa pištoljem pogledajte OVDE.

Pogledajte i kakav je haos napravio predsednik, koji je prvobitno nosio kaput, da bi kasnije u naletu besa potpuno zaboravio na to da oko pojasa ima zadenut pištolj i skinuo ga je.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NA NOVOJ ADRESI

    11. mart 2018 | 22:21

    U SRBIJI TERZA DIKTIRA SUDJENJE, A U GRČKOJ NE DAJU DA BRAĆA UZMU TITULU. NAPRED BRAĆO!!!

  • Lazar Mड़ञणम

    11. mart 2018 | 22:55

    Tako se stiti svoj klub od izmisljenih sudijskih odluka, sve cestitke. Kad i kod nas pocne isto pa da i trener kaze igracima da napuste teren zbog kradje e tek onda mozemo ocekivati pravi fudbal.

  • Baster

    12. mart 2018 | 00:15

    A šta će biti sa mojim tiketom? Čekao sam PAOK-AEK za 290 hilj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA