≫ 

GOTOV SI! Gazda PAOK-a sa pištoljem jezivo pretio sudiji, arbitar posle dva sata priznao gol! (VIDEO)

Kriminalne scene na stadionu Tumba!

  • 20

Grčka je u šoku posle dešavanja na meču PAOK - AEK, koji je pravi presedan u istoriji fudbala ove zemlje.

Svačega smo se nagledali u Grčkoj, ali još nismo doživeli da prvi čovek kluba vitla pištoljem pred milionskim TV auditorijumom.

To je uradio vlasnik PAOK-a Ivan Savidis, koji je utrčao na teren i želeo da se obračuna sa sudijama, kada je poništen gol vredan titule u 90. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Stadion je eksplodirao nakon pogotka Varele, na semaforu je pisalo 1:0 za PAOK, da bi onda sudija poništio gol, smatrajući da je jedan igrač crno-belih bio u ofsajdu.

I kada se pogleda situacija iz ugla sa strane, ofsajda nije bilo, ali je moglo da bude svačega s obzirom na to da se Savidis latio oružja.

Nesrećni sudija Jorgos Kominis je uz policijsku pratnju napustio stadion, a prethodno je sačinjen kraći izveštaj, u kom je navedeno čak da su sportski direktor Luboš Mihel i Savidis opasno pretili. Evo šta je sve navedeno u tekstu delegata meča:

1 - Nasilan upad Ivana Savidisa na teren, u pratnji ličnog obezbeđenja

2 - Napad Savidisa na Vasilisa Dimitrijadisa iz AEK-a

3 - Luboš Mihel je verbalno napao Jorgosa Kominisa, uz reči "Gotov si". Posle svega ovoga sam odlučio da uđem u svlačionice jer situacija nije dozvolila da se meč nastavi.

4 - U svlačionici, potpredsednik AEK-a Minas Lisandru mi je rekao da sdu igrači bili preplašeni zbog pištolja, koji sam i ja video.

Za rezultat, sudije su napisale da su posle konsultacija sa asistentima priznale gol, ali je upad Ivana Savidesa sa pištoljem prekinuo okršaj.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    12. mart 2018 | 09:32

    A da nije ovako reagovao??? Dali gol,pa nisu dali,a greska uocena posle 2 sata??? Krupne greske za ovako popularan sport!!!

  • Sasa

    12. mart 2018 | 09:05

    Tako se brani klub i igraci a ne da se sviraju nepostojeci penali i golovi iz golauta.

  • Srdjan

    12. mart 2018 | 08:20

    To je gora liga nego naša

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA