≫ 

Prošao je mlađe selekcije Srbije, a sada oblači dres Bosne: Želim da igram za rodnu zemlju!

Nekadašnji igrač Vojvodine je pričao sa selektorom Robertom Prosinečkim i odlučio je da promeni sportsko državljanstvo

  • 37
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Nekadašnji fudbaler Vojvodine, koji sada nastupa za belgijski Genk, Bojan Nastić, odlučio je da ubuduće nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, umesto Srbije.

Tako će Robert Prosinečki dobiti pojačanje na poziciji levog beka, koja je generalno deficitarna u svetu.

Nastić je u razgovoru za Sportsport.ba potvrdio da želi da zaigra za reprezentaciju Bosne i da je njegova želja stigla i do selektora Roberta Prosinečkog, koji ga je kontaktirao.

U trenutnoj konkurenciji Nastić bi teško dobio priliku da igra za Orlove, pa je očigledno odlučio da zaigra za Bosnu, u kojoj se može nadati pozivu.

- Moja želja da zaigram za rodnu zemlju nikad nije bila upitna. Stalno to govorim, a to je očito došlo i do Prosinečkog. On me kontaktirao, imali smo otvoren razgovor. Na meni je da promenim sportsko državljanstvo, da nastavim da igram dobro i onda nije isključeno da već u maju budem deo te reprezentacije. To bi bilo odlično - rekao je Nastić.

Nastić je rođen 6. jula 1994. godine u Vlasenici, a ranije je nastupao za mlađe kategorije reprezentacije Srbije (kadetsku i mladu).

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ROLA

    28. mart 2018 | 23:39

    Blago nama pa i on bi da igra za reprezentaciju. Molim novinare da napišu da ću ja igrati za Makedoniju ako me ne pozovu za Srbiju.Cuo sam da se interesuju za mene,inače igram desno smetalo.

  • Nody

    28. mart 2018 | 22:53

    Rodjen u Bosni pa je Bosanac,sta je tu sporno?

  • Ssss

    29. mart 2018 | 00:58

    Svestan je da u našoj reprezentaciji nema sanse da igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA