≫ 

Pričam jedno, radim drugo: Saša Ilić prvom izjavom posle meča nagovestio svoj ostanak u Partizanu! (VIDEO)

Kapiten crno-beih Saša Ilić ponovo je u centru pažnje posle odlično odigranog meča i gola protiv Čukaričkog

  • 5

Heroj polufinalnog meča Kupa Srbije između Partizana i Čukaričkog je Saša Ilić koji je pogotkom u poslednjim momentima susreta doneo svom timu prolazak u finale.

>>>Saša Ilić iščupao Partizanovo finale Kupa u 90. minutu, Lalatović prokockao 4:2 u drami! (VIDEO)

Posle meča Ilić je prokomentarisao postignuti pogodak i osvrnuo se na pitanje koje zanima mnoge navijače, a tiče se kraja njegove karijere.

-  Par minuta pre pogotka sam promašio jednu neverovatnu situaciju. Zakasnio am na loptu. Ali dobro. Vratilo mi se posle par minuta.

- Važno je da smo u finale pobedom protiv jedne ekipe koja nas je sasvim zasluženo pobedila u prvoj utakmici. Danas smo dali sve od sebe, promašili penal u prvom poluvremenu i uz malo doze sreće prošli u finale. 

Ilića je posebno iznenadilo pitanje o kraju karijere, pa pogledajte, šta je on imao da kaže o tome, hoće li se oprotiti od dresa Partizana ili ćemo ga gledati još jednu sezonu sa kapitenskom trakom..

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ПФКП

    10. maj 2018 | 00:40

    ЈА БИХ ДА ИГРА ЈОШ МАЛО ЈЕР ЈЕ САЛЕ САМО ЈЕДАН И ДО ЊЕГА МИ КЕ СТАЛО МЕНИ ЈЕ ВРЕДАМ #22

  • Igor Obrenovac

    10. maj 2018 | 08:52

    Kada sam te juce gledao kako pretrcavas onog fudbalera Cukarickog u kontri nisam mogao da verujem svojim ocima..... Legendo, nisi jos za staro gvozdje, igraj jos malo.

  • Cex pfc

    10. maj 2018 | 11:19

    Jedna rec je dovoljna "LEGENDA", zato sto voli svoj klub,a za razliku od mnogih ne mrzi druge. Zato ziv bio care i jos dugo igrao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA