≫ 

Ožegović odlazi iz Partizana: Poremetio je svlačionicu u Humskoj, stavljen je na transfer listu!

Razlozi su pre svega fudbalski, ali postoje stvari u ponašanju igrača, koje se ne dopadaju struci i ljudima iz kluba

  • 66

Čekajući da klub imenuje novog ili, pak, zadrži starog trenera na klupi, sportski sektor Partizana u pozadini ipak završava neke poslove, kako bi što spremnije dočekao početak letnjeg prelaznog roka.

U prilog tome i nedavna kupovina Nemanje Nikolića iz Spartaka, kome će se gotovo sigurno priključiti još jedan napadač, verovatno stranac. Spremna je i transfer lista, a iznenadjenje je da će se na njoj, pored Leandea Tavambe, koji je planiran za prodaju, naći i - Ognjen Ožegović, saznaje Telegraf.

>>> Otkrivamo! Ovo je Partizanova nova lista za pojačanja: Bivši igrač Rome, "Spidi", strani napadač... (VIDEO)

Razlozi su, pre svega, fudbalske prirode. Partizan iz korena želi da promeni navalni deo tima i u sledećoj sezoni, u projekciji nema ni Tavambe, niti Ožegovića, koji je imao nekoliko dobrih rola u dresu crno-belih, ali opet nije u potpunosti zadovoljio struku i sportski sektor.

>>> Partizan našao Stojkovićevog naslednika: Crno-beli u trci sa stranim klubovima za gorostasnog golmana! (VIDEO)

U prolećnom delu sezone napadač je bio u daleko boljoj formi, u večitim derbijima možda i najkonkretniji fudbaler tima iz Humske. Ipak, proleće je donelo veliki pad u igračkom smislu, samim tim i nervozu, koja se sa terena prenela u svlačionicu. A to se u Partizanu ne toleriše, niti trpi u dužem vremenskom periodu.

Ognjen Ožegović temperamentno slavi gol Sume na 156. večitom derbiju; Foto: Partizan/Miroslav Todorović

Od startera, Ožegović se preselio na klupu, sve redje i manje dobijao priliku, a posle utakmice sa Radničkim iz Niša u Humskoj, gotovo nije dobijao šansu da igra. Đukić ga je uvrstio u tim još samo u nebitnoj utakmici protiv Voždovca, ali je upravo tu kap prelila čašu. Jer je u klubu već vladala nervoza zbog oscilacija u rezultatima.

Struka je zamerila Ožegoviću na odnosu prema obavezama, odsustvu borbenosti i posle toga, do kraja sezone, više nije bio ni u protokolu za mečeve, a ljudima iz kluba je sugerisano da, pored Nikolića, traže još jednog napadača u letnjem prelaznom roku.

Naravno, Ožegović neće napustiti Partizan bez obeštećenja, ali čelnici svakako gledati da i njemu izadju u susret i ne "zatežu" sa visokom cifrom. Ukoliko se, naravno, pojavi zainteresovani klub. 

DOŠAO UZ PUNO POMPE, SAM SMIRIO JAVNOST

Ivica Iliev burno je branio Ožegovića od novinarskih pitanja na predstavljanju u Humskoj; Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd



Ožegović je u Partizan stigao prošlog leta, u smiraju prelaznog roka. Možda i kao iznudjeno rešenje, jer je klub u tom trenutku bio u vremenskom cajtnotu zbog prodaje Leonarda i Uroša Đurđevića.

Njegov dolazak, kao deteta Crvene zvezde, protekao je uz puno medijske pompe, ali je zalaganjem i pravim odnosom u tom momentu sam stišao strasti u javnosti i medju navijačima.

Odigrao je ove sezone ukupno 45 utakmica za Partizan u svim takmičenjima, ppstigao 14 golova i upisao osam asistencija, što je više nego solidan učinak.

Ipak, ne gleda se u Humskoj uvek samo teren...

VIDEO: Pogledajte kako je Ožegović vređao sudije i navijao protiv Zvezde na košarkaškom večitom derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    27. maj 2018 | 15:26

    E sada ce opet da se slika sa Zvezdinim dresom i da kaze da je to jedini klub za njega i da mu je Zvezda u srcu,ahahahaha...

  • Kiza

    27. maj 2018 | 15:22

    Iliev i njegova "pojacanja" . Njegov je i Suma i ovaj . Zna da kenja drugima a sto njega sada neko ne pita kakav je prelazni rok odradio? Suma(bacene pare)Ozegovic (komplikacija bez potrebe u moru drugih napadaca nasao bas njwga) ,Urosevic ( anaterski nivi ) vakulko,Antonov..... Sve promasaj do promasaja.

  • Neroazur

    27. maj 2018 | 15:15

    Kako ce mustafa bez omera 😣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA