≫ 

Oglasio se Salah i otkrio kakve su šanse da zaigra na Mundijalu: Prognoze nisu dobre, ali ja sam borac!

Najbolji fudbaler Liverpula proživljavao je teško veče u Kijevu

  • 1
Mohamed Salah u suzama posle povrede u finalu Lige šampiona; Foto: Tanjg/AP

Povreda Mohameda Salaha preokrenula je finale Lige šampiona. Serhio Ramos je prljavim potezom "zaključao" ruku Egipćanina, zatim su zajedno pali na zemlju, a najbolji igrač Liverpula se dočekao direktno na rame.

Istog momenta je svhatio da je za njega finale završeno. Mnogi su se uplašili, a naročito Egipćani, da ga neće biti ni na Svetskom prvenstvu u Rusiji, koje počinje 14. juna.

Salah se prvi put oglasio posle povrede i izgubljenog finala. Zahvalio se svima na podršci, a otkrio je i kakve su šanse da ipak zaigra na Mundijalu.

- Bila je to veoma teška noć, ali ja sam borac. Uprkos prognozama, siguran sam da ću biti u Rusiji da vas učinim ponosnim. Vaša ljubav i podrška mi daju snagu koja mi je potrebna - napisao je Salah.

 
A post shared by Mohamed Salah (@mosalah) on

VIDEO: Duško Tošić pred Mundijal: Imamo dobre igrače, bitno je da smo zdravi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    27. maj 2018 | 21:08

    Pratim danas vesti niko nije losu rec rekao za ramosa. Prljav je igrac i namerno je povredio salaha, ne bi me cudilo ni da je to bio deo taktike reala..... pokvario je finale....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA