Boaći mi je pričao o Zvezdi: Sumaila želi da bude bolji od zemljaka

Ganac je stigao na "Marakanu"

  • 3

Pojačanje Crvene zvezde Rašid Sumaila izjavio je da mu je saigrač iz fudbalske reprezentacije Gane Ričmond Boaći preneo da je napravio pravi izbor jer je došao u veliki klub.

>>> Susret navijača Zvezde i Partizana na suđenju Puzigaći: Trojica su stajala ispred sudnice, a onda je naišao Grobar

-Crvena zvezda je veliki klub, sa ogromnim brojem navijača i srećan sam što sam stigao. Odmah sam na svakom koraku u klubu osetio toplo dobrodošlicu- rekao je Sumaila na promociji na stadionu "Rajko Mitić".

Sumaila, koji je izabrao broj 37, dodao je da svestan jake konkurencije u Crvenoj zvezdi, ali da će dati sve od sebe da se izbori za mesto.

-Volim izazove, zato sam i došao u Zvezdu, Želim da se izborim za mesto u jakoj konkurenciji. Spreman sam da se borim- rekao je fudbaler sa sedam nastupa za selekciju Gane.

Veliko pojačanje Zvezde Foto: Guliver/Adam Pretty/Getty Images

Sve najbolje o prvaku Srbije preneo mu je bivši golgeter Crvene zvezde Ričmond Boaći, naglašava Sumaila.

-Boaći je moj prijatelj iz reprezentacije, pričali smo o Zvezdi pre nego što sam došao. Znam da je igrao odlično ovde i rekao mi je ono što sam znao, da je Zvezda veliki klub, nekadašnji prvak Evrope, a upoznao me je i o rezultatima u Ligi Evrope prošle sezone. Poručio mi je da sam izabrao pravi klub- zaključio je Sumaila.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA