≫ 

Liga Evrope: Partizan i Radnički za potvrdu, Spartak u Severnoj Irskoj juri dalji prolaz! (FOTO)

Dok su fudbaleri Partizana i Radničkog već viđeni u narednom kolu, subotički Spartak ima teži posao jer u Sevenu Irsku putuje sa negativnim rezultatom

  • 4

Fudbaleri Partizana, niškog Radničkog i subotičkog Spartaka u sredu 19. jula igraju revanš mečeve za prolaz u drugo kolo kvalifkacija za Ligu Evrope.

Posle 3:0 u Crnoj Gori, revanš s Rudarom za Partizan je formalnost, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je veoma dobra - 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Rudar.

Partizan i Radnički su već pred plasmanom u narednu fazu nakon ubedljivih pobeda u Nikšiću protiv Rudara (3:0), odnosno u Nišu protiv malteške Gzire (4:0), pa se stoga očekuje rutinsko odrađivanje posla, dok fudbaleri Spartaka putuju u Severnu Irsku na noge ekipi Kolerajna, nakon remija od 1:1 iz Novog Sada.

Miroslav Đukić će večeras prvi put izaći pred domaće navijače ove sezone Foto: Promo

Crno-beli prvi put u sezoni igraju pred svojim navijačima u Humskoj i žele da naprave pravu uvertiru pred početak Superlige.

Iako nije slavio na domaćem terenu, Spartak je i dalje favorit protiv tima iz Severne Irske i kvota da će slaviti na Ostrvu je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolrejn - Spartak Subotica

Trener Miroslav Ðukić, koji zbog povreda ne može da računa na Nemanju Nikolića i Marka Jankovića, ističe da ne sme da bude opuštanja.

- Posle prve utakmice imamo dobar rezultat, ali i ovde nas očekuje težak meč. Nećemo dozvoliti da se opustimo, ne treba nam velika motivacija, igramo pred našom publikom i želimo da se predstavimo u dobrom svetlu - rekao je Ðukić na konferenciji za medije.

Nenad Lalatović bi trebalo da bude smireniji nego u prvom meču u Nišu Foto: youtube.com

Slično razmišlja i trener Radničog Nenad Lalatović pred gostovanje na Malti.

Nišlije su na Maltu ponele veliki kapital od 4:0, a kvota da će još jednom pobediti nedoraslu Gziru je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gzira - Radnički Niš.

- Ništa nije završeno, tek je odigrana prva utakmica. Kao što smo mi pobedili 4:0 u fudbalu je sve moguće, to sam preneo igračima. Daćemo sve od sebe da se u Niš vratimo sa još jednom pobedom i kvalifikujemo u drugu rundu za Ligu Evrope - naveo je Lalatović.

>>>Despotović eliminisao Sutjesku, ispali i Bosanci i Slovenci! Rozenborg Bentnerovim penalom u 94. prošao dalje!

Srpski klubovi će osluškivati vesti i o mogućim protivnicima u drugom kolu kvalifikacija. Partizan čeka boljeg iz duela Irtiš - Trakai (prvi meč 0:0), Radnički pobednika Makabi Tel Aviv - Ferencvaroš (1:1), dok bi Spartak ukoliko eliminiše Kolerajn išao na Spartu iz Praga.

Radnički iz Niša otvara fudbalski program od 18 časova utakmicom sa Gzirom, Partizan dočuje Rudar od 20:30 sati, dok će subotički Spartak 15 minuta kasnije početi svoju utakmicu u Kolerajnu.

VIDEO: Tavamba: Odlazim iz Partizana, ali ga nosim u srcu

(Telegrf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA