≫ 

Zvezda našla novog napadača: Umesto Boaćija, na pregovore stiže dugo čekani Argentinac! (VIDEO)

Vreme je za novo pojačanje!

  • 39

Fudbalski klub Crvena zvezda dugo je u potrazi za novim napadačem, saga sa pozajmicom Ričmonda Boaćija je potrajala bez srećnog kraja, a na kraju je ponovo u prvi plan iskočio Franko Soldano!

Argentinac se nekoliko puta povezivao sa Crvenom zvezdom, situacija se više puta izjalovila, ali je sada Soldano ipak dostupna opcija jer je vreme poodmaklo, a on "tapka u mestu" u domovini.

Kad su prošle sezone gostovali na Marakani Vranjanci su primili pet golova. Kvota da će Zvezda slaviti uz četiri ili više golova sada je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Dinamo.

Kako Telegraf saznaje, ovaj napadač stiže u ponedeljak u Beograd, željan je evropskog izazova i situacija će biti slična kao sa Boaćijem kada je dolazio iz Latine.

Tada je Ričmond došao kao pozajmljeni igrač sa pravom otkupa, pa će i Soldano, inače igrač Santa Fea, probati da se izbori za ostanak u Evropi.

Inače, Soldano je već bio na meti PAOK-a i Zvezde početkom juna, ali je procenjen na pet miliona evra i to je bila previsoka suma za oba kluba.

Tada je i PAOK pokušavao da izboksuje pozajmicu uz opciju kupovine, ali je problem bila i situacija sa ugovorom jer 80 posto pripada klubu, 20 odsto agentima i porodici.

Sam ugovor sa Santa Feom Soldano ima do juna 2020. godine, ali je klub raspoložen da ga pusti.

U karijeri je od Federal Šota do Union Santa Fea na 152 meča postigao 48 golova, u prošloj sezoni je imao 11 pogodaka na 27 mečeva u ligi.

VIDEO - Govor vođe Delija o Kosovu i Draži na meču protiv Spartaksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    20. jul 2018 | 12:07

    Sta su radili celo prolece da nisu mogli da nadju napadaca ??? Zimus je Boaciji prodat i znalo se da im potreban njegov nadlednik , a oni sad traze napadaca. Ponasaju se kao deca mnogo su neozbiljni. Hvale se kako vracaju polaku C.Zvezdu na stare staze. E pa gospodo to se tako ne radi , sto ste prodali Pesica ako niste imali igraca pripremljenog ?

  • Sima

    20. jul 2018 | 11:04

    Dok je terza tu,nema problema.zavrsicemo kao i OFKa

  • KiBo

    20. jul 2018 | 12:03

    Ako vec hocemo dobrog spica, zasto ne odresiti kesu i dati 5 miliona na nekog sjajnog koji bi stvarno opravdao ocekivanja? Samim tim su nam sanse za ligu sampiona mnogo vece, a ako udjemo klub bi zaradio veliku sumu novca cime bi se isplatilo tih 5 miliona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA