≫ 

Španci dele pravdu Zvezdi i Partizanu u 3. kolu kvalifikacija: Jednog je dobro upamtio i Ronaldo

Poznati arbitri koji će deliti pravdu našim predstavnicima u narednoj rundi evro takmičenja

  • 0

Dobro srpski klubovi guraju u evropskim takmičenjima (za sada), a kako su Crvena zvezda, Partizan i Spartak iz Subotice preskočili prepreke u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope, već su počele pripreme za narednu rundu, koja će sigurno biti daleko teža. Tim povodom je UEFA odredila i sudije, koje će deliti pravdu našim predstavnicima u mečevima treće runde, sa Spartakom iz Trnave (Zvezda), Nordsjelandom (Partizan) i Brondbijem (Spartak).

Već u utorak, 7. avgusta (20.30 časova), Crvena zvezda dočekuje Spartak iz Trnave na stadionu "Rajko Mitić", a utakmica protiv Slovaka je poverena španskim sudijama. Glavni arbitar na meču u Beogradu biće Karlos del Sero Grande, kome će pomagati Huan Karos Himenez i Abraham Alvarez Kanton. Četvrti arbitar je Španac Santijago Hajme Latre, delegat meča Portorikanac Hoze Giljerme Agijar, a specijalni posmatrač Norvežanin Terje Havge.

Partizan, pak, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope gostuje danskom Nordsjelandu (9. avgust, 19.45), a UEFA je za pomenutu utakmicu u Farumu takođe delegirala arbitre iz Španije.

Evropska kuća fudbala je poverenje ukazala Alehandru Hozeu Hernandezu Hernandezu, a pomagaće mu sunarodnici Todoro Magan i Hoze Enrike Perez.

Hernandez je široj javnosti postao poznat kada je, pre trisezone, pokazao direktan crveni karton Kristijanu Ronaldu na utakmici Kordoba - Real, zbog toga što je Portugalac bez lopte udario protivničkog igrača. Hernandez nije oklevao nijednog trenutka, odmah se mašio za džep i poslao slavnog Ronalda van terena.

Četvrti arbitar je takođe Španac - Hoze Montero, delegat meča Englez Tura Vin, a specijalni posmatrač Portorikanac Antonio Almeida da Kosta.

Naš drugi predstavnik u pomenutom takmičenju - Spartak, dočekuje narednog četvrtka danskog predstavnika Brondbi na stadionu Crvene zvezde (20.45), a taj meč je poveren arbitrima iz Holandije.

Za glavnog sudiju je određen Kevin Blom, kome će asistirati zemljaci Rob van de Ven i Čarls Šap. Četvrti arbitar je Honanđanin Simen Mulder, delegat utakmice Pol Lajon sa Gibraltara, a specijalni posmatrač Gaetano De Gabrijel sa Malte.

VIDEO: Kako je Milojević regaovao na pitanje o Dinamu?

VIDEO: Poslednja Đukićeva izjava pre nego što je napustio Humsku!

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA