≫ 

Zvezda je najubojitiji tim kvalifikacija za Ligu šampiona: Da li će se to isplatiti protiv Salcburga?

Fudbaleri srpskog šampiona statistički su lideri ove faze takmičenja, i to ne samo timski već individualno

  • 24

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pola koraka od istorijskog uspeha - plasmana u Ligu šampiona.

Posle beogradskih 0:0 odluka će pasti u Salcburgu u sredu od 21 sat kada se igra revanš meč. Ali, pre toga treba se osvrnuti i na dosadašnju statistiku kvalifikacija za Ligu šampiona gde je Zvezda lider u dva bitna parametra.

>>> Bliži se meč decenije za Zvezdu. Kvota da tim Vladana Milojevića u sredu neće izgubiti u Salcburgu (dupla šansa X2) je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Salcburg - Zvezda.

Zvezda je prva po broju šuteva sa 102 upućena udarca u napadu ili 15 po utakmici, a tu se računaju i izblokirani šutevi. Po broju upućenih šuteva u okvir gola je takođe prva sa ukupno 38 šuteva i 10 postignutih golova.

Iza nje su ostali Astana, Seltik, Ajaks, Škendija, Dinamo Zagreb

Printskrin: Uefa.com

Što se tiče broja golova Zvezda se nalazi na 4. mestu, sa samo jednim pogotkom manje od Seltika i Dinama (11), pa taj skor može da popravi u poslednjem meču u Salcburgu. Prvi je Ajaks sa 13 golova.

Osim timske statistike, Zvezda ima i dvojicu igrača koji su u vrhu individualne statistike. El Fardu Ben je treći strelac kvalifikacija sa 4 gola, dok je Nemanja Radonjić peti sa istim brojem golova, ali više pokušaja.

Radonjić je i treći u broju šuteva na gol sa 10 pokušaja.

Međutim, statistika je kao bikini, otkriva sve, a ne pokazuje ništa. Ako Zvezda ne prođe u Ligu šampiona, onda ni ova statistika neće baš puno vredeti.

Golman Salcburga Cican Stanković o prokletstvu kluba:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delijaa

    27. avgust 2018 | 11:31

    @post @tmpk- Zvezda je bila sampion i zvezda ove sezone ima najmanje ligu evrope, zvezda je osvojila ligu sampiona, zvezda vodi po broju titula!!! A gde ste vi trenutno??? Razbusice vas besiktas!A zvezda igra takticki po nalogu Doktora Milojevica. Puknite!

  • Mixi

    27. avgust 2018 | 10:58

    Koji Besiktas,koja paralela? Igra "onih" je na nivou lige Malog Idjosa...

  • Totalno nebitan lik CZV

    27. avgust 2018 | 14:00

    Gledajuci ove komentare pucam od smeha :) ljudi boli vas uvo sta ko prica, raspali roštilj uzmi gajbu piva i gledaj evropsku ZVEZDU u sredu kako se bori za ligu šampiona, ziveli 💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA