≫ 

Navijači se razbežali, Murinjo na ivici suza aplaudirao, a onda mu je bačen šal: Žozea nikad nismo videli u ovakvom izdanju! (VIDEO)

U potpunom rastrojstvu je Murinjo napustio Teatar snova

  • 6

Žestok udarac doživeo je Mančester junajted protiv Totenhema!

Pevci su kao gosti lagano pobedili Đavole sa 3:0, a meč je prilično teško podneo portugalski stručnjak Žoze Murinjo.

Očajavao je Portugalac tokom meča Foto: Tanjug/AP

Nema više stare harizme, igrača koji bi za nju ginuli kao nekada u Interu ili Portu, sada je njegova ekipa ličila na raštimovani orkestar nesposoban da prati najjednostavnije akcije rivala.

Nisu ga baš ni slušali igrači... Foto: Tanjug/AP

To je prilično pogodilo ovog stručnjaka, naročito kada je video reakciju publike. Mnogi su uveliko napustili stadion, a preostalima je dugo i na ivici suza aplaudirao Murinjo.

Bilo je pomešanih osećanja, neki su ga ispoštovali i uzvratili, a onda je jedan navijač bacio na travnjak dres i šal kluba, koji je Žoze pokupio i otišao u svlačionicu - bilo je to na Stretford Endu, koji je rešio da do kraja podrži menadžera.

Inače, ovaj poraz je bio najubedljiviji na domaćem terenu u karijeri za Žozea Murinja - niko ga do sada kao gost nije nadigrao sa tri gola razlike...

Bilo je i onih koji su se molili...

VIDEO - Da li je Vijeri zažalio što je ostavio ovu seksi manekenku?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 031

    27. avgust 2018 | 23:38

    Igraci su ga prodali, sigurno nije zaboravio da osvaja trofeje i stvara igrace. A iskreno vecina igraca koje ima u timu i koje su mu doveli nisu za dres Mancestera.

  • Vlada

    27. avgust 2018 | 23:52

    Arogantna budala

  • bojan

    28. avgust 2018 | 07:05

    Pobga u zadnje dve utakmice ne bi mi igrao ni za palilulac a ne mancester. Ocajan je kako igra!!! Matic jos nije spreman!! Zadnja linija jako slaba!!! Nemaju top igraca koji ce da vuce!! Lukaku ne moze vola da ubode a onaj englez linder..samo trckara i zuji!! Aleksis sancez van forme, valencia kakav je to kapiten??? Jako jako su slabi igracki. Jedino de hea je dobar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA