≫ 

Mitrović dao gol, pa napravio bizaran penal: Fulam na sulud način prokockao 2:0! (VIDEO)

Velika je šteta po Jokanovića i Mitrovića što su ispustili ceo plen

  • 5

Fudbaleri Fulama imali su zicer da vežu dve pobede u Premijer ligi, i to posle dva startna poraza! Ipak, ispustili su dva gola prednosti kao gosti Brajtona, koji je iščupao 2:2.

Posle pobede Liverpula na red je došlo čak pet premijerligaških mečeva u istom terminu, a Fulam je u Srbiji sigurno privukao najviše pažnje.

Startovao je Slaviša Jokanović sa renoviranom navalom koju čine Širle, Mitrović i Vijeto, a Nemac je probio led pogotkom u prvom poluvremenu.

Širle je u 43. minutu uspeo da zatrese mrežu odličnom instinktivnom reakcijom u 16 metara, gde je veliku ulogu imao Seri vanserijskim pasom koji je čak delovao nonšalantno.

U 62. minutu, Mitrović je vrebao priliku da uzme loptu od štopera Brajtona Danka, koji se spetljao i prepustio mu je za pogodak i 2:0.

Ipak, Fulam kao da je rešio da sve prospe, za pet minuta je Mari smanjio na 2:1, da bi Mitrović u 83. minutu napravio neverovatan kiks.

Igrao je rukom u 16-ercu pri najbezazlenijem prijemu lopte u kom ga niko nije ometao, umesto da primi loptu na grudi, ispružio je ruku i napravio kobnu grešku, što sudija Prober i Mari nisu praštali.

Čelsi se mučio protiv Bornmuta koji je pao sa 2:0 posle pogotka Pedra u 72. minutu, da bi Azar trijumf pečatirao nešto kasnije.

Pedro je prvo realizovao sjajnu akciju u kojoj je odlično zalomio na 16 metara od gola, dok je Azar protutnjao po levom boku nezaustavljivo.

Everton i Hadersfild su podelili plen sa 1:1, Kristal Palas je sa 2:0 izgubio od Sautemptona, a ceo meč odigrao je naš Luka Milivojević.

Na vrhu tabele, Liverpul i Čelsi imaju po 12 bodova, Totenhem i Votford imaju po devet uz meč manje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vana

    1. septembar 2018 | 18:05

    Dzaba mu sve kada ima problem u glavi tipa Mario Baloteli

  • SrbskiBek

    2. septembar 2018 | 16:52

    Igrac za drugu ligu !!!! Vreme je pokazalo.i pokazace opet.!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA