≫ 

Kolarov prekinuo konferenciju posle pitanja o Filipu Stojkoviću i dao brutalan komentar: Ako mogu ja nešto da kažem, gledao sam sada Zvezdu... (VIDEO)

- Kako možeš da igraš za Crnu Goru ako nisi Crnogorac - pita se kapiten Orlova

  • 55

Burna je bila konferencija za medije selektora Mladena Krstajića na okupljanju Orlova u Staroj Pazovi, uoči utakmica u okviru Lige nacija protiv Litvanije i Rumunije.

Osim pitanja o spisku igrača, na kojem se nije našao Luka Milivojević, ali ni Vladimir Stojković, novinari su Krstajića pitali i o tome što Srbija ima problem sa pozicijom desnog beka, na kojoj igra jedino Antonio Rukavina.

Krstajić je rekao da je to pitanje oko koga svi treba da se zapitamo i konstatovao da u Zvezdi desnog beka igra Crnogorac Filip Stojković, a u Partizanu Rumun Gabrijel Enake.

Ubrzo posle njegovog odgovora upao je i Alekandar Kolarov, koji je dao brutalan komentar o svim igračima koji ne veruju u sebe i smatraju da ne mogu da dobiju poziv Srbije, pa prihvataju da igraju za drugu reprezentaciju.

- Nadovezao bih se ja ako mogu, gledao sam i Zvezdu i Lacio, pa bih rekao moje laičko mišljenje. Sigurno da je taj filip Stojković i Adam Marušić, sigurno da bi selektor imao više opcija na desnom beku. Treba da se zapitamo zašto ne veruju u sebe.

Kapiten Orlova ljut zbog igrača koji ne veruju u sebe; Foto: Marko Jovanović

- Meni, kada sam igrao u Laciju, a nisam dobijao poziv u reprezentaciju Srbije, nikada nije palo na pamet da igram za Crnu Goru! Svi mi moramo da damo nešto više, gledaš samog sebe, kako možeš da igrač za Crnu Goru, ako nisi Crnogorac? Kako možeš da igraš za Austriju ako nisi Austrijanac? Igraš za reprezentaciju, ne igraš za klub!

- Ja sam igrao za Lacio, pa sam bio u Mančester Sitiju 7 godina i vratio sam se u Romu. Ja nisam Rimljanin, ja sam profesionalac, pričamo o reprezentaciji. Sada da pričamo da li Filip Stojković ili Marušić treba da igraju za Srbiju?

Filip Stojković slavi pobedu u Zvezdi; Foto: Crvenazvezdafk.com

Ne, nego treba da igra za Crnu Goru. I to zato što je to bio njegov izbor! A njegov izbor je bio taj, jer nije verovao da će ikada igrati za Srbiju. To treba isto da se kaže, to je istina. Otkud znamo da bi on sada igrao. On prvi nije verovao da može da igra. Ne može drugi neko da veruje, ako on nije verovao - u dahu je poručio Kolarov.

VIDEO: Krstajić objasnio zašto nije zvao Luku Milivojevića

(S. G/D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pp

    3. septembar 2018 | 20:15

    Bravo Kolarov! Sve si rekao. Bravo!

  • Srbin

    3. septembar 2018 | 20:05

    Kako je moguce da neko ceka i nikada nedoceka kao Rambo Petkovic ali to je sudbina repke ako igras za Zvezdu nisi pozrljean u repku jer nisi Patlidzanovac!!!@

  • Igor

    3. septembar 2018 | 19:36

    Потпуно је у праву Коларов, не знам шта се овде сви упињу нешто да бране Стојковића. Па Црна Гора ти је држава која највише малтретира Србе, забрањује им језик, прогони српску цркву, негира српску историју и сад ви браните што неко хоће да игра за репрезентацију те државе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA