Bivši igrač Partizana preti crno-belima: Lalatović vas je dobro skautirao, na Čairu se mi pitamo!

Grbić puca od samopouzdanja pred derbi kola

  • 5

Fudbaler Radničkog iz Niša Petar Grbić, uoči derbija 10. kola Superlige protiv Partizana, izjavio je da očekuje težak i zahtevan meč protiv jakog protivnika, ali da veruje u nova tri boda.

Nišlije imaju najbolji start u istoriji kluba i sa 20 bodova nalaze se na drugom mestu, koliko ima i trećeplasirani Partizan.

- Ovo je svakako apsolutni derbi, jer će se sastati ekipe koje imaju identičan skor u prvih devet kola i imaju najviše moguće ambicije u nastavku sezone. Očekuje nas težak i zahtevan meč protiv jakog protivnika, ali mi smo svesni naših kvaliteta i činjenice da igramo kod kuće, tako da smo spremni da odigramo najbolje što možemo i opravdamo trenutnu poziciju na tabeli - rekao je Grbić, nekadašnji član Partizana.

On je dodao da o kvalitetu Partizana ne treba trošiti reči.

Grbić je nekada bio uzdanica Partizana Foto: Tanjug/Ap



- Iza njih je jedna vrhunska utakmica protiv Crvene zvezde, dobro smo mogli da vidimo sve njihove vrline i znamo koliko je težak izazov pred nama. Ipak, ja verujem u Radnički, igramo sve bolje i bolje kako sezona odmiče i očekujem da i u nedelju nastavimo niz pozitivnih rezultata.

Grbić ističe da je Partizan od dolaska Zorana Mirkovića značajno napredovao.

- Agresivni su, disciplinovani, svaki igrač zna šta treba da radi na terenu, što se najbolje videlo u derbiju sa Zvezdom. Imaju i pojedince koji odskaču, kao što je Marko Janković, po mom mikšljenju najbolji fudbaler lige. Ipak, i pored svih njihovih kvaliteta, smatram da ćemo se mi dosta pitati u nedelju.

- Trener Nenad Lalatović ih je odlično analizirao, predočio nam kako treba da se postavimo na terenu, a mi apsolutno imamo snage i znanja da sve to sprovedemo u delu i osvojimo tri boda pred našom publikom - poručio je Grbić.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se u nedelju od 19 sati.

VIDEO - Dva gola Partizana i jedan iznenađujući u njihovoj mreži, ovo su najzanimljiviji momenti utakmice Kolubare i Partizana

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    28. septembar 2018 | 19:35

    Budite oprezni, znate da vam nece priznati gol ukoliko lopta ne udari u mrezu a vode i geometra.

  • Vokri-Fljamurtari i nedostizni Bari

    28. septembar 2018 | 21:29

    @ Robi zvezdin cetnik 28.09.2018 - 21:15.....Ocigledno ti drhte ruke od mrznje prema Zvezdi, ajd' se malo primiri, popi lekic i pokusaj ponovo da napises na kakvu si to stazu mislio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA