Filip Stojković optimista pred Zvezdino gostovanje zbog jednog razloga!

Igrači crveno-belih ističu da nemaju strah pred meč u Parizu protiv najskuplje ekipe sveta

  • 20
FK Partizan - FK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković, pred gostovanje Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona, podsetio je da njegov tim ne zna za poraz osam meseci i da će pokušati da se pokaže u pravom svetlu i protiv velikog favorita.

Poslednji put prvak Srbije izgubio je 21. februara u Moskvi od CSKA (1:0) kada je završio učešće u Ligi Evrope u šesnaestini finala, a potom vezao neverovatan niz od 34 utakmice bez poraza u regularnom toku.

- Svaka utakmica u Ligi šampiona je veliko iskustvo, meč u kome samo može da se dobije. Samo kada se takmičite sa najboljima, kao što je to slučaj u Ligi šampiona, možete da vidite gde ste. Sudar sa najboljim igračima Evrope i sveta je nešto za šta smo se svi borili kada smo došli u Zvezdu. Već smo ispunili jedan san, da igramo sa najboljima i da vratimo Zvezdu tamo gde zaslužuje da bude - rekao je Stojković za klupski sajt.

Kako naglašava, očekuje da će se crveno-beli biti na visokom nivou i u Parizu.

- Snaga našeg tima leži u fenomenalnoj atmosferi koja vlada, kao i u rezultatima koje smo beležili u prethodnom periodu. Sama činjenica da smo od februara poraženi samo u jednoj utakmici govori dovoljno o tome da posedujemo kvalitet i da znamo da se takmičimo. Svi znamo da su igrači PSŽ-a velika imena, vrhunskog kvaliteta, ali imamo i mi svoje kvalitete. Na terenu će nas biti 11 na 11 i borićemo se kao i do sada na svakoj utakmici.

Filip Stojković ima težak zadatak da zaustavi Nejmara; Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images



Crnogorski reprezentativac uveren je da Zvezda neće razočarati protiv mnogo skupljeg francuskog šampiona.

- Naš učinak pokazuje da se kao ekipa odlično branimo, to je ključ rezultata. Moramo da shvatimo da kada se takmičimo sa najboljima potrebno je da postoji balans defanzive i ofanzive, a mislim da smo ga mi postigli i verujem da ćemo se kroz određene akcije i tranzicije odlično pokazati i ugroziti mrežu Parižana. Nećemo smetnuti s uma da mi nemamo poraz već osam meseci - zaključio je on.

Utakmica 2. kola C grupe PSŽ - Crvena zvezda igra se u sredu od 18.55 na "Parku prinčeva".

VIDEO: Ovako se Zvezda pripremala za PSŽ!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    1. oktobar 2018 | 19:52

    26 godina niste izgubili u ligi šampiona. Ako se branite kao protiv napolija bice 3:0 za psg,ako napadate primicete 5 kom.aj u zdravlju

  • E

    1. oktobar 2018 | 19:28

    6-8:0 za PSŽ

  • Miks

    1. oktobar 2018 | 17:49

    Optimsta je da će možda neimar da mu da dres

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA