≫ 

Gvardiola prokomentarisao situaciju u Zvezdinoj grupi: Možda ste iznenađeni, ne znate šta se dešava u Evropi!

Španac je gledao meč u Napulju

  • 7

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola pohvalio je Napoli i Karla Anćelotija posle pobede Italijana  nad Liverpulom sa 1:0.

Nije se oglasio Pep bez razloga, u nedelju gostuje Liverpulu na Enfildu, koji je razočarao svoje navijače partijom u Italiji protiv Napolitanaca.

- Možda ste Vi iznenađeni jer ne znate šta se dešava u Evropi. Napoli je izvanredan tim. Igraju izuzetno i imaju odličnog trenera zbog čega su odigrali dobro - rekao je Gvardiola, uz napomenu da ne treba posmatrati isto mečeve kod kuće i na strani u Ligi šampiona i Premijer ligi.

- U Evropi svi, dobro većina njih ima sve (hrabrost, kvalitet). Naravno da je Liverpul pokušao da igra svoju igru, ali više zasluga dajem onome što je Napoli radio. Ne mislim da je Liverpul igrao loše. Probali su da se u napadu kreću istovetno kao i u odbrani pa me ne iznenađuje što je Napoli igrao tako dobro - istakao je Gvardiola.

VIDEO - Delije dva puta zvale igrače na Sever posle PSŽ-a, oni uzimali dresove

VIDEO - Milojević kao munja otišao u tunel čim je odsviran kraj protiv PSŽ-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njan

    5. oktobar 2018 | 21:44

    Sad je jasno koliko je velikih 0:0 Zvezde sa Napolijem.Oni su masinerija,gledao sam celu utakmicu, pregazili su Liverpul,trebalo je biti 3:0...BRAVO ZVEZDO!

  • kkk

    5. oktobar 2018 | 22:48

    Zvezdino nula nula protiv Napolija se pokazalo kao veliko bravo momci cas pojedincima nekima ne

  • Kum Žoržo

    5. oktobar 2018 | 21:38

    ...još je dodao da mu nije jasno kako je PSG dao samo 6 komada u da se nada da će Liverpul biti efikasniji protiv Rekreativo Beograda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA