≫ 

Mozzartsport: Šta ćemo sa doušnikom i njegovim pedigreom ako je Zvezda lažno optužena?

Zanimljiv tekst vezan za celokupnu situaciju oko Zvezde i optužbi iz Francuske

  • 20
FK Crvena zvezda, FC PSG, PSŽ Foto: Tanjug/AP

Priča koju je francuski L'ekip objavio, a koja se tiče navodno nameštene utakmice između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde, i dalje je glavna tema srpskih i francuskih medija!

Već smo pisali o tome da je pomenuti francuski list imao određeni niz nelogičnosti u tekstu povodom ovih optužbi, a portal Mozzartsport je otišao korak dalje i u zanimljivoj autorskoj priči postavio konkretno i jasno pitanje - ko će da odgovara ako je doušnik izmislio celu priču?

Da, onaj ''kredibilni doušnik'' od kog je navodno sve i počelo!

Autor teksta na portalu Mocartsport je naveo nekoliko nelogičnosti koje prate ovaj slučaj, a počeo je s objašnjenjem da uplata od pet miliona nije uopšte tako jednostavna i da bi zahtevala ozbiljnu organizaciju više ljudi, a ne samo jednog čoveka kako se tvrdi. Takođe, nema šanse da bi to prošlo nekažnjeno.

Zatim se pita zašto bi crveno-beli, ako su uopšte rešili da puste protivnika, morali to i da im kažu.

Detalj sa meča PSŽ - Zvezda Foto: Tanjug/AP

- Izgubiti se može i bez znanja protivnika. U svakoj nečasnoj radnji benefit je kad imaš što manje svedoka, ne što više - stoji u ovom tekstu.

Autor teksta dalje podseća na ''slučaj Skenderbeg'' gde su primećene visoke opklade koje su ''otvorile oči'' UEFA. Takav slučaj nije sa Zvezdom, nego se samo potencira na tom ''doušniku sa kredibilnim renomeom.''

- Ali šta ako istraga pokaže da ničeg sumnjivog u Zvezdinom porazu nije bilo? Šta ćemo onda sa doušnikom i njegovim kredibilnim pedigreom? Lažno optuživanje takođe je krivično delo. Čak i kada dođe od Uefe, odnosno njenog doušnika - suštinsko je pitanje i konstatacija autora teksta.

(Telegraf.rs/Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    13. oktobar 2018 | 22:09

    Tole im smestio.

  • Bojan

    13. oktobar 2018 | 23:37

    Da li stvarno mislite da su ljudi iz uprave toliko ludi da to urade a znaju da su sanse 90 posto da budu uhvaceni.A vec samim tim sto su u klubu mlate velike pare.Ne zaludjute se ni ja obican radnik to ne bih uradio a kamoli oni sto su pismeniji od nas.Neko tu smesta nesto i nece biti nista od toga.

  • Nesa CZ

    13. oktobar 2018 | 20:56

    Eeeee...tada ce biti svasta, jos ako je dousnik iz Srbije bice i vise od svasta...a Zvezda ce konacno izaci iz duga i plus dobro zaraditi... Mozda i budemo zahvalni dousniku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA