Da li biste vodili Zvezdu ili Partizan? Matjaža Keka zbunilo ovo pitanje, a zatim je bivši trener Rijeke dao neočekivan odgovor!

Slovenac je imao razlog zašto je vešto izbegao konkretan odgovor

  • 0
Matjaž Kek Foto: Profimedia

Slovenački stručnjak Matjaž Kek nedavno je napustio klupu Rijeke nakon pet godina provedenih u tom klubu!

Za to vreme uspeo je da prekine dominaciju Dinama i osvoji naslov prvaka, ali i da igra Ligu Evrope.

Posle serije loših rezultata odlučio je da napusti klub, a prvi intervju dao je za Indeh.hr. Jedno od pitanja, nama svakako najzanimljvije, bilo je ono vezano za Crvenu zvezdu i Partizan, odnosno da li bi trenirao večite.

- Sa Zvezdom su me jednom povezivali, ali to nije imalo nikakve veze sa realnošću - prisetio se Kek prošlog leta kada je figurirao kao nalsednik Miodraga Grofa Božovića:

- Moram da priznam da ste me zatekli ovim pitanjem, jer nisam o tome razmišljao. To su veliki klubovi koji su dosta značili u prošlosti, ali ovako ću reći: ''Ne bih želeo da nekom svojom nepromišljenom odlukom razočaram jako puno ljudi koji su mi omogućili nezaboravne godine na Kvarneru.

Osim Zvezde, Kek se pominjao i kao potencijalni naslednik Miroslava Đukića o čemu je za Telegraf svojevremeno govorio i prvi čovek Rijeke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA