≫ 

Još jedan odlazak iz Partizana: Posle Mirkovića i Ilieva, Petrić digao sidro!

Nije želeo Petrić da prolazi kroz agoniju

  • 50

Neće ostati ni Gordan Petrić u Partizanu, epilog je poslednjih dešavanja u Humskoj!

Posle odlaska Zorana Mirkovića i Ivice Ilieva, prvi čovek kluba Milorad Vučelić imao je oštar javni nastup, u kome je potvrdio da se uprava neće menjati, ali će ipak biti još jedne promene u stručnom štabu.

Gostujući na Partizan TV, Milorad Vučelić je imao lepe reči za nekadašnjeg igrača crno-belih.

- 'Žao mi je, bilo bi grehota da ne pomenem Gordana Petrića koji je imao velike zasluge i koji je smatrao da ne bi bilo prirodno da nastavi dalje da radi pošto je bio Batin pomoćnik. Zahvalili smo se i Gordanu Petriću na saradnji, on je stari Partizanovac i tako dalje... i sada se koncentrišemo na glavnu stvar, da se obezbedi licenca za izlazak u Evropu - rekao je Vučelić.

- To su prioritetni zadaci uprave u narednih 20 dana. Na dobrom smo putu da rešimo te probleme, ali nije to lako, zahtevni su iz UEFA, a mi radimo punom parom i tu se najviše angažujemo.

VIDEO - Vučelić se svađa sa novinarima posle ostavki u klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran...

    13. mart 2019 | 07:11

    iskreno se nadam da necemo dobiti licencu za evropu,a to sve za dodrobit mog partizana i da konacno vidim ledja komplet upravi koja nas je srozala na najnize moguce grane,sram vas bilo,obraza nemate a karaktera jos manje...jedino sto znate je da se hvalite kako smo odigrali dobar derbi i kako nas zvezda nije pobijedila,e pa gospodo pogledajte tabelu,gdje smo mi,gdje su oni,a izmedju jos je i radnicki,takodje nedostizan...

  • НН

    13. mart 2019 | 09:38

    Сад нека види Крстајић шта значи образ. Ако је отишао шеф и помоћници требају за њим....

  • mmm

    13. mart 2019 | 07:11

    Aaaaaa, raspad sistema konacno karma radspada se raspali klub koji je pokusavao us celnike fss i drzave 10 g da ugasi zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA