≫ 

Đoković bio na oproštaju Ivkovića: Duda je otac svih naših sportista! (VIDEO)!

Najbolji srpski teniser odazvao se pozivu legendarnog stručnjaka Dude Ivkovića da bude na njegovom ispraćaju

  • 1

Najbolji srpski teniser i sportista svih vremena Novak Đoković došao je u Atinu, u Pirej na oproštajni meč Dušana Ivkovića.

Sa jedne strane je igrao Olimpojakos, a sa druge grupa igrača koja su prošla kroz timove koje je trenirao Ivković nazvanih Dudine zvezde poput Bogdana Bogdanovića, Kajla Hajnsa, Pere Antića, Viktora Hrjape i drugih.

Tu su bili i njegovi igrači iz reprezentacije Jugoslavije  Dino Rađa, Zoran Čutura, Saša Đorđević, Žarko Paspalj, Predrag Danilović, Jure Zdovc.

Nole je na pauzi između prve ui druge četvrtine izašao na tereni istakao da je Duda Ivković "otac" svih srpskih sportista.

Đoković je po sletanju u Atinu dao izjavu grčkim medijima, ali zanimljivo je da je počeo na grčkom, što je oduševilo sve jer Nole govori nekoliko jezika nemački, Italijanski, francuski, Engleski i pomalo španski.

- Došao sam prvi put u Atinu da gledam košarku. Nikada nisam gledao do sada basket u ovom gradu. Verujem i čuo sam da je fenomenalna atmosfera. Neću šutirati trojke,samo ću gledati sa strane, ali ako slučajno lopta dođe do mene  šutnuću kao Spanulis sa osam metara - rekao je Đoković.

Pogledjate video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    20. septembar 2017 | 20:19

    Legendo!.. zajedno sa nasim Basketarima!👏🏽👏🏽👏🏽

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA