≫ 

Bjelica razume gde ne štima: Još tražimo hemiju... (VIDEO)

Iskusni krilni centar Zvezde shvata proces kroz koji prolazi ekipa

  • 13

Ni košgeterski raspoloženi Milko Bjelica ove sezone nije se najbolje snašao protiv CSKA, protiv tima koji, za razliku od Zvezde, nije menjao mnogo između sezona. Sem toga, ima desetostruko veći budžet, daleko kvalitetnije igrače, znate već...

Crveno-beli su pokušali da pruže jači otpor favoritu i to je trajalo tek nekoliko minuta, a onda se sve pretvorilo u jurnjavu mačke i miša u novobeogradskoj Areni.

>>> Novinar zaledio pitanjem Alimpijevića, muk je trajao desetak sekundi: Da li Zvezda može da pobedi ako stane šut? (VIDEO)

Epilog: ubedljiv poraz Zvezde, ali daleko je to od katastrofe ili nečega što bi trebalo da uzdrma Zvezdu, koja jeste odigrala najlošije od početka sezone, ali vremena i utakmica za popravni ima na pretek.

- Da, mislim da je ovo najlošija utakmica ove godine, ali takođe protiv najjačeg protivnika rekao bih - sumirao je iskusni Bjelica meč sa Itudisovim "armejcima".

- Mislim da CSKA odlično igra, ima izvanredan sastav, stvarno su besprekorno igrali večeras, i to je jedan od razloga što nam nisu dozvolili da igramo našu igru. Sa druge strane, mislim da smo mi odigrali veoma loše u napadu, procentualno gledano nedopustivo smo šutirali slobodna bacanja, kao i za tri poena, što nije naša odlika ove sezone.

Od samog početka sezone je evidetan jedan detalj u igri Zvezde, iyra\eniji od svih ostalih segmenata: iskusnijim igračima koji vuku ekipu potreban je mnogo jači doprinos mlađih saigrača.

- Nova je ekipa, dosta je novih igrača, još uvek se traži hemija i evidento je da to nije ono kako bi mi trebalo da igramo. Svaki igrač bi trebalo da doprinos i nadam se da će to biti već u narednoj utakmici - smatra strelac osam poena protiv Rusa.

Već sledeći izazov je jedan od najtežih: Olimpijakos u Atini - za dva dana.

- Raspored nam ne ide na ruku, sa Olimpijakosom smo igrali u pripremnom periodu, mislim da možemo da se nosimo sa njima, ali porevashodno je poenta da mi gledamo nas i našu igru, da poradimo na greškama i mislim da će samo na taj način poboljšanje doći.

(Teleggraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    16. novembar 2017 | 08:12

    Doprinos mlađih igrača? Kojih? Radičević, Janković, Jovanović: ne znaju gde se nalaze. Davidovac, Lazarević: voleo bih da čujem ko je njih proglasio za velike talente. Apić: možda ali MOŽDA bude od njega nešto Dobrić: šta reći a ne iznervirati se Dangubić: iz godine u godinu sve gori Sve su to igrači za drugu ABA ligu.

  • Tof

    16. novembar 2017 | 06:14

    Jedan od najgorih sa Radicevicem i Keseljem

  • Anonim

    16. novembar 2017 | 03:51

    Alo hemicar,to si trebao da trazis na.pripremama na kojima si bio jer zato pripreme i sluze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA