≫ 

Čitav život imam herca da uzimam poslednje šuteve: Bogdanović objasnio Amerikancima svoj pobednički karakter (VIDEO)

Srbin u centru pažnje medija posle junačke partije protiv Golden stejta

  • 10

Noć za nama u NBA ligi obeležili su Lebron Džejms koji je Filadelfiji sa "pola gasa" ubacio 30 poena, Džejms Harden sa 37 protiv Bruklina, svakako najviše od svih prekaljeni Lu Vilijams koji je isporučio 42 poena Lejkersima, ali za nas sve je zasenio bio Bogdan Bogdanović.

>>> BOGDANOVA NOĆ KARIJERE: Srbin srušio šampiona NBA lige! (VIDEO) (FOTO)

Njegov koš za pobedu protiv Golden Stejta je detalj o kome se najviše priča, pa je i potpuno je razumljivo što je srpski bek posle meča sa aktuelnim šampionom bio u centru pažnje medija.

- Čitavog života imam samopouzdanje da uzimam poslednje šuteve - objasnio je Amerikancima Bogdan karakter pobednika.

- Nema čega da se plašim, ista je košarka ovde i u Evropi i čitavom svetu - odgovorio je na pitanje da li je osetio strah pre nego što se ustremio na obruč preko Grina.

>>> Pogledajte kako je Bogdanović "izvozao" najboljeg defanzivca NBA lige i pogodio za pobedu Kingsa! (VIDEO)

Dodatno mu je bio otežan taj put jer je ispred sebe imao najboljeg defanzivca lige.

- Čvrst je, znam, ali ja sam fokusiran na moju igru i na to kako da pogodim najlakše što mogu, nisam bio fokusiran na njegovu odbranu. Bio sam strpljiv, sačekao pravi trenutak i napao ga agresivno.

Važnu ulogu u što lakšoj Bogdanovoj adaptaciji ima trener Jerger,

- Da, trener mi stalno govori da budem agresivan, da sam stalno takav. Ali to je nešto na šta moram da se naviknem, jer igrati ovde i u Evropi nije isto.

Bogdanović je Voriorsima ubacio 12 poena, od toga četiri u poslednjih desetak sekundi, a njegov šut za pobedu zauzeo je prvo mesto na listi najboljih poteza večeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pp

    28. novembar 2017 | 14:03

    I citav zivot sve suteve u bitnim utakmicama si masio, i to narocito u reprezentaciji gde si na svim odlucujucim utakmicama sutirao do besvesti i imao sut 1-20. Dobar si momak i solidan igrac, ali molim te da bar u reprezentaciji ne sutiras vise te bitne suteve;

  • Grobar

    28. novembar 2017 | 16:46

    Ne kapiram ove hejt komentare za Bogdanovica da se nije odazvao i da ga nije bilo na eurobasketu ne bi grupu prosli

  • realno

    28. novembar 2017 | 14:02

    Jesam navijač CZ-a, ali Bogi je kad je Partizan igrao protiv nas sa igračem manje, igrao sam, razbijao nas u svakom smislu te reči i držao egal rezultat donekle...Po mom mišljenju, on igra u ispod prosečnoj Evroligaškoj ekipi ranga Makabi=Sacramento ali je to ok za njegov razvoj...S'tim da je on najveći radnik od svih naših košarkaša...Bravo majstore,razbiti GS na njihovom terenu,pa makar oni igrali u prvoj brzini i bez Curry-a...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA